VentdeSud
Cerca
Contacte   

Dinamitzadors/es

El Pla Català d'Esport a l'Escola sorgeix amb l'objectiu d'incrementar la participació dels nens/es i joves a la pràctica d'activitats esportives que es desenvolupen en el propi centre educatiu en horari no lectiu. 

Els dinamitzadors/es del PCEE al Pla de l'Estany esdevenen una peça clau pel bon funcionament de les activitats proposades pels centres de primària i secundària. 

Per formar-se com a dinamitzadors/es, els alumnes assisteixen a una formació específica on se'ls proporcionen eines per a conèixer tècniques i estratègies que els seran de gran ajuda per a la coordinació i dinamització d'aquestes activitats.

Cada curs escolar assisteixen a les jornades de formació un nombre d'alumnes determinat pel Consell Català de l'Esport i els futurs dinamitzadors/es són proposats pel Coordinador/a del PCEE de cada centre educatiu.

Una vegada formats els dinamitzadors/es mantenen una col·laboració activa amb el professor d'Educació Física i el Consell Esportiu del Pla de l'Estany per tal de realitzar tasques de promoció, organització, control i dinamització de les activitats que s'ofereixen.

 

Activitat Informació Inscripcions Normatives Activitats

CIATE

       
  Multimèdia Premsa Memòria
       

 

 

Darreres imatges

  
Bookmark and Share