VentdeSud
Cerca
Contacte   

Notícies

febr.
23
“L’ESPORT A LA INFÀNCIA: QUIN, COM, QUAN I QUANT” EDUQUEM EN FAMÍLIA I L'ESPORT.

La ponència es va dur a terme ahir dijous a l’Escola La Draga de Banyoles, i va ser conduïda pel Dr. Albert Batalla, especialista en aprenentatge motor i de l'educació física i esport escolar.

El ponent va aportar nous enfocaments i diferents perspectives relatives a la pràctica de l'esport en edat escolar, amb l’objectiu de donar resposta des de la seva experiència i coneixement sobre aquestes i moltes altres qüestions.

Ha de fer esport un infant, un jove, un adult? Quin tipus d'esport? Quant d'esport? De quina manera?

“L'esport, com a element vinculat a un context social, es desenvolupa i es potencia d'acord amb uns valors i models socials. En aquest sentit, l'esport no sempre és educatiu en el sentit que li atorguem al terme educatiu, sinó que al llarg de la història i en funció dels contextos ha tingut i té altres finalitats. En tot cas es pot afirmar que l'esport té potencial educatiu i sempre educa, i ho fa en el sentit i d'acord a la intencionalitat que li donem”.

Aquest text ha estat extret del Blog d’Educació de l’Ajuntament de Banyoles, i us convidem a visitar-lo per ampliar informació sobre l’esdeveniment i els continguts que es van tractar en el mateix.

L’acte va congregar un bon nombre de pares i mares, professionals i representants d’entitats de la comarca.