Blog

28 novembre 2017

OBERTES LES INSCRIPCIONS AL CURS D’INICIACIÓ A TÈCNIC ESPORTIU (CIATE) 17/18

Ja us podeu inscriure a la formació que es durà a terme durant les vacances de Nadal i Setmana Santa al Centre de Tecnificació La Farga de Banyoles.

Un any més, el Consell Esportiu del Pla de l'Estany organitza el Curs d''Iniciació a Tècnic Esportiu (CIATE) en la modalitat de Joc i Esport en edat escolar.
 

El curs està adreçat a tots aquells joves que desitgin formar-se com a tècnics esportius o dedicar-se al món de la docència en el camp de l'activitat física i l'esport.

El CIATE, consta d'una part comuna de 15 hores on es treballen aspectes generals com la iniciació a la pràctica esportiva, lesions i primers auxilis, educació i esport.

En un segon bloc, que consta de 35 hores, és dona a conèixer una gran varietat d'esports (individuals, d'associació, alternatius...) i una part de lleure a través de la pràctica d'un nombre ben ampli de jocs tradicionals, cooperatius, d'oposició, que es poden aplicar a qualsevol trobada esportiva, casal, entrenament...

El tercer bloc del CIATE és el bloc de pràctiques, on els alumnes han de realitzar 10 hores sigui a qualsevol entitat esportiva o fins i tot en les activitats organitzades pel mateix Consell Esportiu, per posar en pràctica part dels conceptes adquirits al llarg del curs.

Els alumnes que finalitzin els 3 blocs del CIATE rebran la certificació d'assistència signada per l'Escola Catalana de l'Esport, òrgan que coordina la formació en l'àmbit de l'esport del Consell Català de l'esport de la Generalitat de Catalunya.

Cal tenir en compte, que aquells alumnes que van participar en el CIATE d'Estiu tenen convalidats una part dels continguts.


Per més informació i inscripcions, CLIQUEU AQUÍ