Blog

15 novembre 2017

1a JORNADA CIRCUIT DE CAMINADES SALUDABLES 17/18

Aquest diumenge, dia 19 de novembre, primera activitat del Cicle de tardor del Circuit de Caminades Saludables d'aquest curs. L'activitat "Caminada d'Espasens a Vilavenut" tindrà lloc a Fontcoberta.


El Circuit de Caminades Saludables és un seguit de caminades que es realitzen en diversos municipis de la comarca i que us permetran descobrir l'entorn natural i el patrimoni cultural i arquitectònic d'aquests. Aquestes caminades es distribueixen en Cicle de tardor i Cicle de primavera.


La 1a jornada del Cicle de tardor, "Caminada d'Espasens a Vilavenut" consisteix en una ruta pels voltants del municipi de Fontcoberta, sense gairebé desnivell i apte per a tots els públics.


La jornada coincideix amb l'Aplec de Santa Caterina i per aquest motiu la caminada comença més aviat del que és habitual, a les 8.30 h. Aquest fet ens permetrà visitar l'ermita romànica d'Espasens, recuperada fa uns anys, i després anirem fins al Parc de Salut de Vilavenut.


A la tornada del recorregut, els assistents podran participar de l'Aplec, que ofereix esmorzar, missa i altres activitats com sardanes.


Per participar en la caminada no cal inscripció prèvia, simplement assistir el dia de la caminada al lloc i horari indicat en el fulletó i presentar-se al punt d'inscripció marcat per a l'organització.