Blog

09 novembre 2017

ESPORT JOVE, UNA GRAN OFERTA D’ACTIVITATS

Les activitats de promoció de l'esport i l'activitat física destinades als joves del Pla de l'Estany ja han començat. Diferents alternatives per gaudir de l'esport i conèixer noves activitats, estan adreçades a diferents edats i totes elles són gratuïtes.
 

El Consell Esportiu del Pla de l'Estany ofereix una àmplia oferta d'activitats i programes per aquest curs 17/18 amb la col·laboració i el suport de diferents entitats, institucions i els centres d'educació secundària de la comarca.
 

Tot seguit us detallem quines són i us animem a participar-hi.

  • Tarda Jove. Una activitat dissenyada per a joves de 12 a 18 anys. Són els mateixos participants qui proposen i planifiquen les temàtiques de les activitats esportives que volen realitzar. Més informació en aquesta pàgina.
  • Divendres Actius. Una proposta multiesportiva a l'abast de tothom que permet conèixer noves activitats i gaudir una bona estona. Destinat a joves de 1r a 4 d'ESO, 1 divendres de mes.
  • Futbol net. Projecte impulsat per la Fundació FC Barcelona que pretén educar els infants i joves a través del foment dels valors positius que es deriven de la pràctica del futbol. Destinat a joves de 1r a 4 d'ESO. Per més informació, cliqueu l'enllaç.
  • Esport i barris. Activitats multiesportives al Barri de Sant Pere per nens/es de primària i secundària. Aquest és un projecte de desenvolupament socioeducatiu que a través de la pràctica de l'activitat física i la mediació, pretén dinamitzar l'espai públic.
  • Match Inclusion. Adreçat als joves majors de 16 anys que es vulguin implicar en un projecte internacional amb l'objectiu de formar-se com a dinamitzadors dins l'àmbit esportiu i social.Més informació en aquest enllaç.

Si voleu descarregar el fullet per fer les vostres inscripcions, clickeu aquí.