Blog

20 setembre 2017

7a TROBADA DE CAPACITATS. INSCRIPCIONS OBERTES

El pròxim diumenge 15 d’octubre es durà a terme en el Parc de la Draga de Banyoles, la 7a Trobada de Capacitats, adreçada a nens/es, joves i adults amb Capacitats Alternatives.

 


En la seva setena edició, aquesta matinal multiesportiva es consolida com un punt de trobada entre persones d’aquest col·lectiu, professionals del sector i famílies.

La participació en les diferents activitats i jocs de la trobada permeten als assistents gaudir d'un matí actiu físicament amb els esports adaptats als diferents nivells i compartir bons moments amb amics i familiars,

Les activitats i jocs estan dinamitzades per tècnics del Consell Esportiu, conjuntament amb les entitats que ofereixen les diferents propostes esportives que es poden realitzar a la comarca del Pla de l’Estany.


La jornada ofereix 3 itineraris de diferents intensitats: Pirineus, Andes i Himàlaia i que cada esportista pot escollir segons el seu grau d’autonomia, en cada un d‘ells es proposen diferents activitats i jocs, com les bitlles catalanes, basquet amb cadira de rodes, atletisme, futbol sala o gimnàstica artística.


L’esdeveniment està organitzat pel Consell Esportiu del Pla de l’Estany i i la Taula de la Discapacitat del Pla de l'Estany formada per l'Àrea de Benestar Social del Consell Comarcal del Pla de l’Estany, Associació Junts i Endavant, Fundació Mas Casadevall, Fundació Estany, Grup MIFAS, Centre ocupacional i especial de treball del Pla de l’Estany (COIET), Equip d’Assessorament Piscopedagògic Pla de l'Estany (EAP) i el suport de l’Ajuntament de Banyoles, la Diputació de Girona, GAP Porqueres, Club Bàsquet Banyoles i el Club Natació Banyoles.


Les inscripcions prèvies resten obertes fins al dia 11 d’octubre i es poden fer:


1.    Descarregant i omplint el Formulari d’inscripció en funció de si es tracta d'una inscripció individual o d'una entitat.
2.    Entregant el formulari en les nostres oficines o fent enviament via correu electrònic a consellesportiu@ceplaestany.cat.

També podeu ampliar informació o contactar amb nosaltres en el tel. 972581344.