VentdeSud
Cerca
Contacte   

Escola Tutors de joc

L’Escola de Tutors de joc és una proposta iniciada principalment per formar i educar les persones interessades a formar part d'un col·lectiu educador i arbitral. 

El projecte està dirigit a persones que tinguin coneixements bàsics de futbol i que estiguin interessats/des en formar-se i aprendre en l’àmbit de l'educació esportiva i l’arbitratge. L'únic requisit és ser major de 16 anys i tenir uns coneixements mínims de futbol.

El curs es basa en una FORMACIÓ PERIÒDICA durant el curs escolar. Les sessions seran impartides per un equip docent expert en arbitratge i educació esportiva en valors, per d'aquesta manera oferir a l'alumnat un ensenyament per donar-los a conèixer a banda de les normatives i reglaments, els valors a transmetre durant els partits amb esportistes en edat escolar. A part de les sessions més teòriques, també es realitzaran sessions pràctiques, les quals es duran a terme simultàniament durant el període que dura el curs amb l'objectiu d'aplicar els continguts apressos a les sessions teòriques durant els partits de categories escolars del cap de setmana.

 

INFORMACIÓ

MEMÒRIA
Cartell informatiu de l'Escola  

 

Bookmark and Share