Formació

En aquest apartat podreu trobar tota la informació referent a cursos, seminaris, xerrades, congressos, etc.
organitzats pel Consell Esportiu del Pla de l'Estany.
Esperem que siguin del vostre interès i si necessiteu més informació no dubteu a trucar-nos.

Curs de Formació Entitats Esportives

El Consell Esportiu del Pla de l’Estany juntament amb el Consell Esportiu del Gironès ha dissenyat un curs de formació continuada d’abril a desembre, que va destinat a les entitats esportives del Pla de l’Estany i del Gironès.

Hi haurà 14 jornades que es duran a terme els dilluns a la tarda i tindran una durada aproximada de 2 hores. El format serà telemàtic i serà gratuït per a les entitats. Amb aquesta formació es pretén dotar d'eines per a la millora de la gestió interna de les entitats esportives de la comarca.

Funcionament de les inscripcions: En primer lloc cal inscriure's com a entitat esportiva a tot el curs i per altra banda, s'haurà d'anar fent la inscripció a cada jornada per tal de confirmar l'assitència d'un màxim de dos persones per entitat. 

Inscripció al Curs de Formació 2021

Inscripció per Jornada

Curs Monitor/a Activitats Poliesportives

Durant el curs 21-22 el Curs de Monitor/a d'Activitats Poliesportives serà en format semipresencial i concentrarem la formació durant les vacances de Nadal i Setmana Santa. L'objectiu principal del curs és facilitar la informació bàsica per a la conducció d'activitats esportives o poliesportives per a infants i joves menors d'edat, a més d'oferir als alumnes conceptes teoricopràctics per a desevolupar-se com a monitor/a.

Més informació:

 • Inscripcions

  Per joves i adults a partir de 16 anys que vulguin exercir de monitor/a d'activitats físiques i esportives per menors d'edat.

 • Lloc:

  Online  - Classroom

  Presencial - Pavelló de La Farga (Banyoles)

 • Titulació certificada:

  S'expedeix un certificat de l'Escola Catalana de l'Esport i se'ls dona d'alta al Registre Oficial de Professionals de l'Esport de Catalunya (ROPEC). 

 • Vols saber-ne més?

  Clica aquí.

Escola Tutors de joc

Tutors/es de joc és una proposta iniciada principalment per formar periòdicament durant el curs escolar i educar les persones interessades a formar part d'un col·lectiu educador i arbitral. 

Sessions teòriques: Seran impartides per un equip docent expert en arbitratge i educació esportiva en valors, per d'aquesta manera oferir a l'alumnat un ensenyament per donar-los a conèixer a banda de les normatives i reglaments, els valors a transmetre durant els partits amb esportistes en edat escolar.

Sessions pràctiques: Les quals es duran a terme simultàniament durant el període que dura el curs amb l'objectiu d'aplicar els continguts apressos a les sessions teòriques durant els partits de categories escolars del cap de setmana.

 • Format Presencial

 • Inici Dijous, 16 de setmebre de 2021

 • Destinataris Majors de 16 anys, interessades en formar-se en l’àmbit de l'educació esportiva i l’arbitratge.

Formació Educador Futbol 7

Un any més s’organitza el curs de formació d’Educadors de Futbol 7, conjuntament amb els Consells del Gironès, Alt Empordà i Baix Empordà es treballa per poder formar a tothom qui n’estigui interessat i qui vulgui entrenar un equip de les nostres lligues.

Aquest curs 21-22 s’ha optat per desenvolupar una formació completament telemàtica, on es treballaran els aspectes més importants tan teòrics com pràctics per poder formar part del món dels educadors/es de futbol 7.

 • Preu 20,00 €

 • Destinataris Pels educadors de lligues de futbol 7 sense cap titulació

 • Format Online

Seminari de mestres d'educació física