Formació

En aquest apartat podreu trobar tota la informació referent a cursos, seminaris, xerrades, congressos, etc.
organitzats pel Consell Esportiu del Pla de l'Estany i altres entitats, administracions, associacions, fundacions, etc.
Esperem que siguin del vostre interès i si necessiteu més informació no dubteu a trucar-nos.

Curs Monitor/a Activitats Poliesportives

El Curs de Monitor/a d'Activitats Poliesportives és un curs per monitors/es en activitats físiques i esportives per a infants i joves menors d'edat. Aquesta formació permet donar-se d'alta al Registre Oficial de Professionals de l'Esport de Catalunya (ROPEC) per poder exercir. La càrrega horària del curs és de 250 hores en 5 blocs:

  • Bloc Comú: 15 hores
  • Bloc Específic -  Joc i Esport en Edat Escolar: 35 hores
  • Bloc Específic - Gestió de Petites Entitats Esportives: 35 hores
  • Primers Auxilis: 15h
  • Bloc de Pràctiques: 150 hores

Durant el curs 20-21 serà en format SEMIPRESENCIAL i concentrarem la formació durant les vacances de Setmana Santa i el mes d'abril.

L'objectiu principal del curs és facilitar la informació bàsica per a la conducció d'activitats esportives o poliesportives per a infants i joves menors d'edat, a més d'oferir als alumnes conceptes teoricopràctics per a desevolupar-se com a monitor/a. 

Els destinataris principals són totes aquelles persones que vulguin iniciar-se o ja estan actualment portant un grup sense una titulació reglada.

Els requisits per poder-se inscriure són els següents: tenir 16 anys i disposar del certificat d'haver superat l'ESO o equivalent a nivell acadèmic en el moment de realitzar el curs. *Aquells que tinguin 15 anys en el moment de fer la formació, només podran fer el Bloc Comú i el Bloc Específic de Joc i Esport.

Als assistents al curs se'ls expedeix un certificat de l'Escola Catalana de l'Esport.

Clica aquí per més detalls. 

Per formalitzar la INSCRIPCIÓ, clica al següent enllaç. Cal formalitzar-la abans del 19 de març de 2021.

Escola Tutors de joc

  • Formació Escola de Tutors/es de Joc
  • Data/Període  24/09/2020 a 24/05/2021
  • Organitzador Consell Esportiu del Pla de l'Estany
  • Destinataris Persones a partir dels 16 anys d'edat, interessades en formar-se en l’àmbit de l'educació esportiva i l’arbitratge

Tutors de joc és una proposta iniciada principalment per formar i educar les persones interessades a formar part d'un col·lectiu educador i arbitral. 

El projecte està dirigit a persones que tinguin coneixements bàsics de futbol i que estiguin interessats/des en formar-se i aprendre en l’àmbit de l'educació esportiva i l’arbitratge. L'únic requisit és ser major de 16 anys i tenir uns coneixements mínims de futbol.

El curs es basa en una FORMACIÓ PERIÒDICA durant el curs escolar. Les sessions seran impartides per un equip docent expert en arbitratge i educació esportiva en valors, per d'aquesta manera oferir a l'alumnat un ensenyament per donar-los a conèixer a banda de les normatives i reglaments, els valors a transmetre durant els partits amb esportistes en edat escolar. A part de les sessions més teòriques, també es realitzaran sessions pràctiques, les quals es duran a terme simultàniament durant el període que dura el curs amb l'objectiu d'aplicar els continguts apressos a les sessions teòriques durant els partits de categories escolars del cap de setmana.