Formació

En aquest apartat podreu trobar tota la informació referent a cursos, seminaris, xerrades, congressos, etc.
organitzats pel Consell Esportiu del Pla de l'Estany.
Esperem que siguin del vostre interès i si necessiteu més informació no dubteu a trucar-nos.

Curs Monitor/a Activitats Poliesportives

- FINALITZAT - 

Durant el curs 21-22 el Curs de Monitor/a d'Activitats Poliesportives serà en format semipresencial i concentrarem la formació durant les vacances de Nadal i Setmana Santa. L'objectiu principal del curs és facilitar la informació bàsica per a la conducció d'activitats esportives o poliesportives per a infants i joves menors d'edat, a més d'oferir als alumnes conceptes teoricopràctics per a desevolupar-se com a monitor/a.

Més informació:

 • Inscripcions

  Per joves i adults a partir de 16 anys que vulguin exercir de monitor/a d'activitats físiques i esportives per menors d'edat.

 • Lloc:

  Online  - Classroom

  Presencial - Pavelló de La Farga (Banyoles)

 • Titulació certificada:

  S'expedeix un certificat de l'Escola Catalana de l'Esport i se'ls dona d'alta al Registre Oficial de Professionals de l'Esport de Catalunya (ROPEC). 

 • Vols saber-ne més?

  Clica aquí.

Escola Tutors de joc

-FINALITZAT- 

Tutors/es de joc és una proposta iniciada principalment per formar periòdicament durant el curs escolar i educar les persones interessades a formar part d'un col·lectiu educador i arbitral. 

Sessions teòriques: Seran impartides per un equip docent expert en arbitratge i educació esportiva en valors, per d'aquesta manera oferir a l'alumnat un ensenyament per donar-los a conèixer a banda de les normatives i reglaments, els valors a transmetre durant els partits amb esportistes en edat escolar.

Sessions pràctiques: Les quals es duran a terme simultàniament durant el període que dura el curs amb l'objectiu d'aplicar els continguts apressos a les sessions teòriques durant els partits de categories escolars del cap de setmana.

 • Format Presencial

 • Inici Dijous, 16 de setmebre de 2021

 • Destinataris Majors de 16 anys, interessades en formar-se en l’àmbit de l'educació esportiva i l’arbitratge.

Formació Educador Futbol 7

-TANCAT-

Un any més s’organitza el curs de formació d’Educadors de Futbol 7, conjuntament amb els Consells del Gironès, Alt Empordà i Baix Empordà es treballa per poder formar a tothom qui n’estigui interessat i qui vulgui entrenar un equip de les nostres lligues.

Aquest curs 21-22 s’ha optat per desenvolupar una formació completament telemàtica, on es treballaran els aspectes més importants tan teòrics com pràctics per poder formar part del món dels educadors/es de futbol 7.

 • Preu 20,00 €

 • Destinataris Pels educadors de lligues de futbol 7 sense cap titulació

 • Format Online

Seminari de mestres d'educació física

El seminari principalment és una plataforma per al disseny, planificació i coordinació de totes les activitats esportives escolars (durant l’horari lectiu i no lectiu) al Pla de l’Estany al llarg del curs.

En el seminari hi poden participar tots els i les mestres d’educació física de les escoles del Pla de l’Estany. A més d’organitzar i coordinar activitats comunes en horari escolar i extraescolar també es treballen continguts de caràcter esportiu per arribar a totes les escoles de manera conjunta i desenvolupar així el Pla Català d’Esport a l’Escola a la nostra comarca.

A més, el seminari pretén ser un espai de treball on compartir coneixement entre tots els i les docents participants.