Formació

En aquest apartat podreu trobar tota la informació referent a cursos, seminaris, xerrades, congressos, etc.
organitzats pel Consell Esportiu del Pla de l'Estany.
Esperem que siguin del vostre interès i si necessiteu més informació no dubteu a trucar-nos.

Curs de Formació Entitats Esportives

El Consell Esportiu del Pla de l’Estany juntament amb el Consell Esportiu del Gironès ha dissenyat un curs de formació continuada d’abril a desembre, que va destinat a les entitats esportives del Pla de l’Estany i del Gironès.

Hi haurà 14 jornades que es duran a terme els dilluns a la tarda i tindran una durada aproximada de 2 hores. El format serà telemàtic i serà gratuït per a les entitats. Amb aquesta formació es pretén dotar d'eines per a la millora de la gestió interna de les entitats esportives de la comarca.

Funcionament de les inscripcions: En primer lloc cal inscriure's com a entitat esportiva a tot el curs i per altra banda, s'haurà d'anar fent la inscripció a cada jornada per tal de confirmar l'assitència d'un màxim de dos persones per entitat. 

Inscripció al Curs de Formació 2021

Inscripció per Jornada

Curs Monitor/a Activitats Poliesportives

Durant el curs 20-21 el Curs de Monitor/a d'Activitats Poliesportives serà en format semipresencial i concentrarem la formació durant les vacances de Setmana Santa i el mes d'abril.

L'objectiu principal del curs és facilitar la informació bàsica per a la conducció d'activitats esportives o poliesportives per a infants i joves menors d'edat, a més d'oferir als alumnes conceptes teoricopràctics per a desevolupar-se com a monitor/a. 

Els destinataris principals són totes aquelles persones que vulguin iniciar-se o ja estan actualment portant un grup sense una titulació reglada.

Els requisits per poder-se inscriure són els següents: Tenir 16 anys i disposar del certificat d'haver superat l'ESO o equivalent a nivell acadèmic en el moment de realitzar el curs. En cas de fer els 16 anys aquell any, o no disposar del certificat d’ESO o equivalent, només es podrà fer el Bloc Comú i el Bloc Específic de Joc i Esport en Edat Escolar.

Titulació certificada: Als assistents al curs se'ls expedeix un certificat de l'Escola Catalana de l'Esport i se'ls dona d'alta al Registre Oficial de Professionals de l'Esport de Catalunya (ROPEC). Bonificació pels entrenadors/es, monitors/es d'entitats esportives del Pla de l'Estany.

Més informació:

  • Vull saber-ne més.

  • Formulari d'inscripció

    (El termini per fer la inscripció ja s'ha tancat)

Escola Tutors de joc

  • Formació Escola de Tutors/es de Joc
  • Data/Període  -
  • Organitzador Consell Esportiu del Pla de l'Estany
  • Destinataris Majors de16 anys, interessades en formar-se en l’àmbit de l'educació esportiva i l’arbitratge

Tutors de joc és una proposta iniciada principalment per formar periòdicament durant el curs escolar i educar les persones interessades a formar part d'un col·lectiu educador i arbitral. 

Sessions teòriques: Seran impartides per un equip docent expert en arbitratge i educació esportiva en valors, per d'aquesta manera oferir a l'alumnat un ensenyament per donar-los a conèixer a banda de les normatives i reglaments, els valors a transmetre durant els partits amb esportistes en edat escolar.

Sessions pràctiques: Les quals es duran a terme simultàniament durant el període que dura el curs amb l'objectiu d'aplicar els continguts apressos a les sessions teòriques durant els partits de categories escolars del cap de setmana.