VentdeSud
Cerca
Contacte   

Barris 10

Barris 10 és un programa social, educatiu, obert i inclusiu que utilitza la promoció de l'activitat física i l'esport en infants i adolescents amb l'objectiu de potenciar la cohesió social i crear un clima de convivència òptim al municipi de Banyoles i el Pla de l'Estany.

Les accions que es desprenen d'aquest programa es fonamenten a partir dels conceptes d'inclusió i cohesió socials, la igualtat d'oportunitats i de gènere, respecte i tolerància, la visió comunitària i el desenvolupament constant de les habilitats per la vida.

Amb l'objectiu principal de potenciar la cohesió social i la convivència al territori, el programa ofereix activitats esportives inclusives i mesures que faciliten la incorporació de tots els col·lectius durant el curs escolar.

Les activitats extraescolars que Barris 10 presenta per aquest curs són:

Tarda Jove permet descobrir una gran varietat d'esports i activitats a l'aire lliure amb la millor companyia.

NOVETAT! Tarda Jove continua a l'estiu! Per a més informació fes clic a sobre la icona.

Joves en Dansa utilitza el ball i la cultura urbana per tal que els joves aprenguin a gestionar emocions que només la música sap despertar.

NOVETAT! Joves en Dansa continua a l'estiu! Per a més informació fes clic a sobre la icona.

FutbolNet utilitza principalment el futbol com a mitjà vehicular per incidir sobre els valors de la Fundació del FC Barcelona, els quals són alhora compartits per Barris 10.

Per a més informació fes clic a sobre la icona.

Esport i Barris es centra en la dinamització de les pistes esportives dels diferents barris d'actuació.

Per a més informació fes clic a sobre la icona.

Vols inscriure't a aquestes activitats?

Descarrega't el tríptic amb la butlleta d'inscripció i porta-la a les oficines del Consell Esportiu o a l'oficina Jove Cal Drac!

Tríptic Cartell

 

Bookmark and Share