VentdeSud
Cerca
Contacte   

Parcs de Salut

 

Els Parcs Urbans de Salut són instal·lacions esportives urbanes, situades a l'aire lliure i en diferents espais de cada municipi. En aquestes instal·lacions, s'ofereixen als usuaris un conjunt d'aparells dissenyats per realitzar exercici físic moderat i pensats perquè els pugui utilitzar qualsevol usuari a partir de 16 anys.

El Projecte és promogut per Dipsalut i des de fa 8 anys el Consell Esportiu del Pla de l'Estany dinamitza aquests espais en 10 municipis de la comarca i ofereix setmanalment i de manera gratuïta, un calendari de sessions guiades per un tècnic esportiu.

Les activitats s'organitzen en funció de les necessitats de cada grup d'usuaris, segons la seva condició física, capacitats i habilitats.

Les sessions d'una hora de duració, estan planificades per treballar la part física, amb exercicis específics segons cada persona, però també estan dissenyades per treballar aspectes mentals i emocionals. El fet de socialitzar-se, gaudir de noves amistats, trencar la rutina i gaudir de l'aire lliure fent activitats específiques per treballar les HABILITATS PER LA VIDA descrites per la OMS, ens empoderarà per ser una mica més feliços cada dia. Un dels objectius principals que pretenem des del Consell Esportiu dinamitzant els Parcs Urbans de Salut, és que cada persona gaudeixi d'un moment de benestar que l'ajudi a viure el dia a dia amb més plenitud.

Horaris Parcs de Salut curs 2019-20

- Banyoles:
  - La Draga: Dimarts de 9.15 a 10.15 h
  - Manel Saderra: Dijous de 9.15 a 10.15 h
  - Manel Saderra: Dimarts de 18.00 a 19.00 h (Grup d'entrenament funcional)
- Camós: Dimecres de 15.15 a 16.15h
- Cornellà del Terri: Dimecres d'11.00 a 12.00 h
- Borgonyà: Dimecres de 9.15 a 10.15h
- Crespià: Dimarts de 15.15 a 16.15h
- Esponellà: Dijous de 15.15 a 16.15h
- Melianta: Dijous de 10.15 a 11.15 h
- Porqueres: Divendres de 15.15 a 16.15 h
- Sant Miquel de Campmajor: Divendres d'11.00 a 12.00 h
- Serinyà: Dilluns de 15.15 a 16.15 hTots els parcs es van alternant entre sessions d'entrenament al Parc de Salut i sortides de Marxa Nòrdica. Tant les sessions com les sortides començaran i finalitzaran al Parc de Salut.

INSCRIPCIONS
Les inscripcions són gratuïtes i és tan fàcil inscriure's com presentar-se personalment a un parc de salut i omplir un breu formulari que serà facilitat pel monitor/a.

Si necessites més informació pots enviar un correu a msallares@ceplaestany.cat o trucar al 972 58 13 44 i demanar per en Marc Sallarès.

Esperem veure't ben aviat a qualsevol dels parcs urbans del Pla de l'Estany!!!

 

2es Olimíades Físico Cognitives

El passat divendres dia 4 d’octubre una cinquantena de persones de diferents poblacions del Pla de l’Estany van participar en les II Olimpíades Físico Cognitives organitzades pel Servei Fem Companyia del Consell Comarcal del Pla de l’Estany i el Consell Esportiu del Pla de l’Estany,  aquesta jornada pretén, a través de l’activitat física i cognitivaa  ser un punt d’unió i germanor amb totes les poblacions de la Comarca i potenciar l’embelliment actiu, al mateix temps que es donen a conèixer les activitats realitzades des del servei Fem Companyia del Consell Comarcal del Pla de l’Estany i la dinamització dels Parcs Urbans de Salut.

 

 

IMATGES MEMÒRIA DE L'ACTIVITAT

 

Bookmark and Share