VentdeSud
Cerca
Contacte   

Curses i marxes populars

En aquest apartat hi trobareu tota la informació de curses, marxes i activitats esportives populars que es realitzen a la comarca del Pla de l’Estany.

Hi ha molta tradició esportiva al Pla de l'Estany i això fa que tinguem la sort de gaudir de molts esdeveniments de caràcter esportiu i popular al nostre territori. El Consell Esportiu i totes les entitats, associacions i administracions unim esforços per apropar tota la informació als ciutadans.  

CALENDARI DE CURSES I MARXES POPULARS DEL PLA DE L'ESTANY

Totes les curses, caminades i marxes que es facin aquest any a la nostra comarca apareixen al CALENDARI DE CURSES I MARXES POPULARS DEL PLA DE L'ESTANY, una guia que agrupa totes les activitats esportives populars (a peu, en bicicleta o duatló/triatló) en un mateix calendari per a facilitar la informació esportiva de la comarca. Esperem que us sigui d'utilitat! Podeu fer-nos arribar les vostres suggerències a consellesportiu@ceplaestany.cat

 

CIRCUIT DE CURSES POPULARS DEL PLA DE L'ESTANY

Amb l'objectiu de fomentar la pràctica de l'esport i l'activitat fícia a la comarca, promocionar les curses i marxes populars competitives de curt recorregut i baixa dificultat i donar suport a les entitats i municipis organitzadors, es va crear des del Consell Esportiu del Pla de l'Estany, el Circuit de Curses Populars del Pla de l'Estany, un circuit que uneix les curses a peu competitives de caràcter popular que s'organitzen a la comarca. En el següent quadre podeu consultar tota la informació al respecte.

Activitat Publicitat Inscripcions Normativa Informació
 Circuit de Curses Populars

Fulletó

Cartell

 Inscripcions   Pàgina web del Circuit
 Fotos Resultats i classificacions Premsa Memòria
   

 

 

Bookmark and Share