VentdeSud
Cerca
Contacte   

Viatge Esportiu Comarcal

El Viatge Esportiu Comarcal és un programa poliesportiu que es desenvolupa els caps de setmana, dissenyat perquè en un mateix context esportiu hi participin els nens/es de P3 fins a 6è de primària i els familiars acompanyants.

Per aquest curs s’han programat 12 parades esportives, distribuïdes entre els mesos d'octubre i maig. Aquestes jornades esportives formen un recorregut poliesportiu que s'anomena Viatge Esportiu i a cada jornada es realitza una tipologia d'activitat esportiva diferent amb jocs i activitats adaptades a cada franja d'edat, oferint així, diversitat i alhora afavorint l’enriquiment motriu del nen/a durant la seva etapa d’iniciació esportiva.

El fil conductor del viatge és el passaport esportiu, document que se segella a cada parada en la que es participa, al final del viatge es porta a terme l’entrega d’obsequis en funció de les jornades que s'ha participat, premiant així la participació. El Consell Esportiu posa a disposició de les famílies un abonament del Viatge Esportiu a un preu reduït que significa la inscripció a totes les jornades.

Activitats del Programa

Darreres imatges

Bookmark and Share