VentdeSud
Cerca
Contacte   

DECÀLEG JOC NET

El DECÀLEG COMARCAL JOC NET és el resultat final d’entre els diferents decàlegs elaborats per cadascuna de les escoles de la comarca que participen al Taller Joc Net.

El format i punts que comprèn el decàleg comarcal són exacatament els mateixos que treballa l'alumnat en els diferents tallers: esportistes, entrenadors/es o monitors/es, públic, àrbitres i jutges i finalment, instal·lacions i material.

Acabats els tallers i obtinguts els decàlegs de totes les escoles, és la Comissió de Valors l’encarregada d’escollir el Decàleg Joc Net del proper període bianual. La Comissió de Valors té una vigència bianual i està representada per:

  • 1 Membre representant dels esportistes
  • 1 Membre representant dels entrenadors/monitors/mestres
  • 1 Membre representant de les famílies i el públic
  • 1 Membre representant dels Tutors de Joc, àrbitres i jutges
  • 1 Membre representant del material i les instal·lacions

Aquesta Comissió de Valors ha ecollit el Decàleg Joc Net, el qual s’ha editat i s'ha distribuït entre les entitats i organitzacions adherides al programa amb l’objectiu que tant els equips i esportistes de la comarca com els visitants el respectin ja que han estat els nens i nenes del Pla de l'Estany els que han decidit com cal actuar a les instal·lacions durant els esdeveniments esportius. Aquest és l'actual Decàleg Comarcal Joc Net:

 

Pots descarregar-te i compartir el Decàleg comarcal Joc Net clicant aquí.

 

Bookmark and Share