VentdeSud
Cerca
Contacte   

TORNEIG CRUYFF COURT 6vs6

CRUYFF COURTS 6vs6 BANYOLES

El “Cruyff Courts 6vs6” és un torneig escolar on participen nens i nenes de l’últim any de primària, de 10 a 12 anys. És el mateix campionat a tots els Cruyff Courts d’Espanya i tenen com a objectiu aconseguir la integració i la solidaritat dels nens i de les seves comunitats a través del futbol. El campionat està estructurat en fases locals, semifinals i la final nacional.

Durant el torneig Cruyff Courts 6vs6, el lema “Respecta als altres” (que és una de les 14 regles d’en Johan Cruyff) juga un paper molt important. Amb la finalitat de que tots els participants demostrin que juguen amb respecte, firmaran la bandera del “Respecte” i es donaran la mà.

També a cada torneig s’entrega el premi al respecte a l’equip de nois i noies que demostrin joc net. Una condició addicional del Cruyff Courts 6vs6 és que el torneig s’ha d’organitzar tant per a nois com per a noies.

També és obligatori que els jugadors siguin companys de classe a l’escola i no companys d’un club de futbol, ja que es tracta d’un torneig escolar.

 

 

Activitat Publicitat Inscripcions Normatives Informació

FASE LOCAL

 

Cartell   Normativa  
Resultats i classificacions Multimèdia Premsa Memòria
Resultats Imatges   Memòria

 

Bookmark and Share