VentdeSud
Cerca
Contacte   

Jocs Esportius Escolars de Catalunya

 

Els Jocs Esportius Escolars de Catalunya és un programa de promoció esportiva planificat i dirigit pel Departament de Presidència de la Generalitat de Catalunya mitjançant el Consell Català de l'Esport.

A través de la pràctica esportiva el seu principal objectiu és impulsar un model d'esport escolar educatiu i participatiu que inclogui també els vessants recreatiu i competitiu, fent-los compatibles amb la transmissió de valors educatius i cívics. 

 

Documents d'interès

 

Celebrades les fases comarcals del Jocs Esportius Escolars de Catalunya, la Diputació de Girona i la Representació Territorial d'Esports de la Generalitat de Catalunya conjuntament amb els 8 Consells Esportius de la província organitzen la 6a edició dels Jocs Emporion, Jocs Esportius Escolars de les comarques de Girona.

Neixen amb la idea de dinamitzar i promocionar la cultura de l'esport entre els més petits, engrescant-los a participar en aquest repte personal i col·lectiu, ja sigui competint o simplement participant en un seguit d'activitats no competitives i de promoció obertes a tothom.

Bookmark and Share