VentdeSud
Cerca
Contacte   

Correjoc en família

El Correjoc en família pretén ser una jornada amb jocs i activitats esportives per compartir amb tota la família i per passar-ho molt bé. Poden participar tots els membres de la família, tinguin l’edat que tinguin.

La jornada consta de dues propostes esportives consistents en una cursa de relleus i una cursa familiar, amb metratges adaptats a les característiques dels participants i que poden triar en funció de la seva condició física. Aquests seran de 100 m. en el cas dels relleus i d’un mínim 250 m. i màxim de 1000 m. en la cursa familiar.

Us recomanem veure la Guia del participant i la Normativa per conèixer amb detall les activitats de la jornada. Entre cursa i cursa, es realitzaren diversos jocs cooperatius per divertir-se, créixer i aprendre tot jugant. 

Activitat organitzada de manera conjunta entre el Consell Esportiu del Pla de l’Estany i les Associacions de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA) de totes les escoles de la comarca del Pla de l’Estany, que donen suport al projecte i se sumen a l’objectiu de fer d’aquesta jornada un espai de participació i col·laboració entre entitats i famílies.

Activitat

Publicitat

Inscripcions

Informació

Guia participants 

Correjoc en Família

       
Normativa
Multimèdia Circular Memòria
       

Bookmark and Share