VentdeSud
Cerca
Contacte   

Constitució

El Consell Esportiu del Pla de l’Estany és una entitat privada d’interès públic i social, sense ànim de lucre, amb personalitat jurídica pròpia i amb capacitat d’obrar, pel compliment de les seves funcions i amb les limitacions que assenyalen les lleis i normes vigents aplicables.

Té com a principal objectiu el foment, l'organització i la promoció de l'activitat esportiva en edat escolar dins del seu àmbit territorial que comprèn els municipis de Banyoles, Camós, Cornellà del Terri, Crespià, Esponellà, Fontcoberta, Palol de Revardit, Porqueres, Sant Miquel de Campmajor, Serinyà i Vilademuls.
 

Entén l'esport des de diferents perspectives i una d'elles és la seva utilització com a eina per a treballar vincles relacionats amb la cultura i el desenvolupament d'activitats d'oci. També com a plataforma per conscienciar a la població en aspectes saludables, solidaris, ambientals, associatius, etc.

El Consell Esportiu es creà d’acord amb els criteris de l’organització territorial de Catalunya i en funció de les característiques demogràfiques, esportives i geogràfiques del territori.

La denominació actual dels consells esportius ve definida, igual que les seves funcions i competències pel Decret 267/1990, de 8 d’octubre de 1990, de regulació dels Consells Esportius (DOGC núm. 1368, de 16/11/90) i per la Llei de l’Esport (Decret Legislatiu 1/2000, de 31 de juliol, pel qual s’aprova el Text únic de la Llei de l’Esport).

 


Destaquem  

Bookmark and Share