VentdeSud
Cerca
Contacte   

Benvinguda

 
Benvinguts al web del Consell Esportiu del Pla de l’Estany,
 
Des d’aquest instrument comunicador i en nom de la institució que represento, em plau donar-vos la benvinguda a la nostra pàgina web, una nova eina de treball, comunicació i interacció que ens permet donar un pas endavant en la nostra gestió interna, però pel damunt de tot apropa i posa a l’abast de les famílies, agents esportius, educatius i culturals involucrats en l’esport en general, amb una especial atenció als nens i nenes de la comarca, un recurs informàtic en el que trobareu una informació directe i de proximitat sobre les activitats, serveis i notícies que genera el CEPE, amb l’únic objectiu de millorar la coordinació entre tots nosaltres.
 
La nostra filosofia és potenciar aquest espai virtual com una eina operativa de treball i informació, una eina que posem al vostre abast perquè pugueu assabentar-vos de forma instantània de les activitats esportives (dates, inscripcions, llocs de celebració, organització, responsables) que organitza el Consell Esportiu del Pla de l’Estany de forma senzilla, ràpida i efectiva. No obstant, no cal oblidar que aquest portal neix també amb la ferma convicció de consolidar-se com una plataforma de transmissió dels valors educatius i formatius implícits en l’esport.
 
Finalment, ens agradaria que aquest web esdevingués un fòrum de debat col·lectiu sobre el funcionament del CEPE per incidir en la millora constant de la mateixa institució i les seves eines de gestió i divulgació.
 
Us convidem, doncs, a visitar la nostra seu virtual per participar, recollir informació, suggerir i opinar, tot esperant que us sigui d’una gran utilitat.
 
 
Joan Josep Verdaguer i Gironès
President
Consell Esportiu del Pla de l’Estany
 

 


Destaquem  

 

Bookmark and Share