VentdeSud
Cerca
Contacte   

25è aniversari

El Consell Esportiu del Pla de l’Estany va néixer el 18 de maig de 1989. En aquell moment es va iniciar d’acord amb els criteris de l’organització territorial de Catalunya i en funció de les característiques demogràfiques, esportives i geogràfiques del Pla de l’Estany.

Al llarg d'aquests anys l'entitat manté com a principal objectiu el foment, l’organització i la promoció de l’activitat esportiva en edat escolar dins del seu àmbit territorial que comprèn els municipis de Banyoles, Camós, Cornellà del Terri, Crespià, Esponellà, Fontcoberta, Palol de Revardit, Porqueres, Sant Miquel de Campmajor, Serinyà i Vilademuls. 

ACTIVITAT     MULTIMÈDIA                     PREMSA                      
Acte de presentació Fotos
 

Dossier de Premsa


Retalls de premsa: 

Banyoles Televisió

Diari de Girona

El Punt Avui

Institut Brugulat

 

 

Actes commemoratius

Disseny del logotip del 25è aniversari

El Consell Esportiu del Pla de l'Estany va proposar a l'INS Josep Brugulat de Banyoles que els alumnes de batxillerat artístic elaboressin un logotip del 25è aniversari de l'entitat i d'entre tots els presentats es va escollir el que va fer Alba Sureda. I des de la seva presentació - el passat 5 de maig - fins al final del 2014 s'ha incorporat el logotip a les pancartes com també a la papereria del Consell Esportiu. 

1a Trobada “Capacitats”

El passat 5 d’abril, i coincidint amb el Dia Mundial de l’Activitat Física, el Consell Esportiu del Pla de l’Estany, amb el suport de la taula d’entitats i famílies de persones amb discapacitat, van celebrar al Parc de la Draga de Banyoles, la 1a Trobada “Capacitats”. Fou una matinal multiesportiva adreçada a persones amb discapacitat intel·lectual de diferents edats que va aplegar prop de trenta participants de la comarca del Pla de l'Estany. La intenció de l'entitat és consolidar aquesta activitat any rere any.

Acte principal del 25è aniversari

L'acte principal del 25è aniversari es portarà a terme el proper diumenge 25 de maig a l'Escola La Draga (Banyoles). Amb l'objectiu d'agrupar totes les persones vinculades durant aquest anys amb el Consell, es vol retre un homenatge als que han estat al capdavant des de la seva creació. Aquest reconeixement tindrà lloc aprofitant l’entrega de premis als participants de l’activitat esportiva. 

 

ACTIVITAT MULTIMÈDIA PREMSA I AGRAÏMENTS

Activitat principal

25è Aniversari

 

   Imatges

 

Felicitació Nil Cardona Coll


Banyoles Televisió

 

Bookmark and Share