Blog

12 abril 2022

Finalitza el curs de monitor/a d'activitats poliesportives

Finalitza el curs de monitor/a d’activitats poliesportives d’aquest curs 21-22.

Faltarà però, les 150h de pràctiques on cada estudiant podrà escollir entitats esportives de titularitat pública/ privada o associacions esportives legalment construïdes i inscrites al ROPEC. Cal que aquestes estiguin adreçades a esportistes menors d’edat.

El format s’ha realitzat mitjançant la metodologia semi presencial i els participants ja poden disposar del certificat de l’Escola Catalana de l’Esport. A més, se’ls dona d’alta al Registre Oficial de Professionals de l’Esport de Catalunya (ROPEC), requisit imprescindible per poder exercir com a dinamitzador/a d’activitats esportives (Llei 3/2008,23 d’abril).

L’objectiu principal del curs és facilitar la informació bàsica per a la conducció d’activitats esportives o poliesportives per a infants i joves menors d’edat, a més d’oferir als alumnes conceptes teoricopràctics per a desenvolupar-se com a monitor/a.

Aquesta segona part s’han treballat procediments, tècniques i recursos de primers auxilis (15h) i gestió de petites entitats esportives (35h).

Els i les participants valoren molt positivament el curs i troben molt interessant els continguts treballats Valoro el sistema semi presencial positivament, ja que sóc de Figueres i per venir cada dia a Banyoles perdo molt de temps”.

Per altra banda, també informen sobre la importància que té a nivell professional i personal aquest curs. “Aquest curs és totalment necessari per treballar de monitor, en un casal o en qualsevol activitat poliesportiva”.

El desembre de l’any 2022 es tornen a obrir inscripcions. T’apuntes a ser un professional de l’esport?

Per a més informació clica aquí.