Blog

13 abril 2022

Viu l'estiu amb el Consell Esportiu

Un any més, des del Consell Esportiu del Pla de l’estany us oferim dues propostes que es duran a terme durant l’estiu a Banyoles:

Casal d’Estiu 
Destinataris: Nens i nenes de p3 a 6è de primària
Ubicació: Escola de La Draga. 
Activitats: excursions a la natura, gimcanes, activitats d’aigua, sortides extraordinàries, festa del casal, activitats multiesportives, nit del casal i manualitats.
Serveis extres: acollida matinal (7,50h a 9h), servei de menjador (13,15h a 15h)
Vídeo 

Estiu Jove
Destinataris: joves de 1r a 4t d’ESO 
Ubicació: Pavelló de La Draga. 
Activitats: excursions, nit al refugi, banys a la caseta de fusta, gimcanes i activitats multiesportives a l’aire lliure. 
Vídeo

Voleu conèixer les bases de l’Estiu Esportiu?

Aquests dos projectes es desenvoluparan utilitzant l’esport, el lleure i l’activitat física com a eines metodològiques i es combinen esports a la natura i activitats d’aigua entre moltes altres activitats de caire esportiu i de lleure. 

Totes les activitats estan pensades pels diferents ritmes maduratius i d’aprenentatge de cada infant i jove. D’aquesta manera, puguin gaudir i aprendre durant els dies de vacances i més calorosos de l’any.

Projectes de municipi 
El Casal d’Estiu i Estiu Jove, està compartit amb l’Ajuntament de Banyoles, les entitats i agents que hi col·laboren (Fundació Estany, AMPA Escola la Draga, Consell Comarcal Pla de l’Estany, Unió de Consells Esportius de Catalunya, diputació de Girona i Generalitat de Catalunya ) i la ciutadania amb l’objectiu d’esdevenir una proposta municipal amb un conjunt de valors educatius, cívics i de convivència. 

L’equip de monitors i monitores
D’altra banda es vol destacar l’equip humà que en forma part, professionals amb experiència, vocació i formació en l’àmbit esportiu i el lleure. A més, gràcies a la Fundació Estany, l’equip de monitoratge rep formació setmanes prèvies a l’inici de les activitats sobre la diversitat, la inclusió i trastorns de l’aprenentatge com l’autisme, entre moltes d’altres. D’aquesta manera es dona èmfasi a la igualtat d’oportunitats i tots els i les participants poden gaudir de la mateixa manera les activitats d’estiu sigui quina sigui la seva economia, la seva cultura, la seva personalitat i/o la seva edat

Per més informació clica aquí

Esperem que gaudiu molt de les activitats i ens veiem aquest estiu!