Blog

28 febrer 2022

Inici del projecte Team Fit

Team Fit és una proposta d'activitats d’entrenament funcional que pretén mostrar una forma diferent de treballar la força, la flexibilitat i la resistència entre els joves del Pla de l'Estany de manera segura, saludable, dinàmica i motivadora.

L’activitat està emmarcada dins el Pla Català d'’Esport a l’Escola. i està  coorganitzada entre el Consell Esportiu del Pla de l'Estany i els 4 instituts de la  comarca.

Al llarg del curs es desenvolupen 6 sessions de 30 minuts entre l'alumnat de 3r  d’ESO de l'Escola Casa Nostra, INS Josep Brugulat, INS Pere Alsius i  INS Pla de  l’Estany

 

La proposta esportiva té una intenció formativa i el principal objectiu és mostrar diferents exercicis utilitzant el propi cos i sense material addicional. D’aquesta forma l’alumnat podrà practicar de manera autònoma els nous aprenentatges en diferents espais i moments de la seva vida quotidiana. 

Les sessions estan dinamitzades per l'equip tècnic del Consell Esportiu Pla de l’Estany format específicament per l'activitat. 

Team Fit finalitzarà amb els Team Fit Games, una jornada al Parc de la Draga de Banyoles on hi participarà una representació de cada grup classe format per equips mixtes escollits pel professorat d’educació física.

Els equips guanyadors gaudiran d'una sessió a les instal·lacions del CrossFit Estany i una inscripció gratuïta d'una setmana a Estiu Jove.