Blog - Esports individuals

19 desembre 2021

XIX Cros de Banyoles

 

El diumenge 19 de desembre es va celebrar al Parc de la Draga de Banyoles el XIX Cros de la ciutat puntuable per al Circuit Gironí de Cros.

La jornada va estar organitzada pel Consell Esportiu del Pla de l’Estany i el Club Natació Banyoles i van assistir al voltant de 616 esportistes acompanyats de familiars, amics i components dels diferents clubs esportius arribats de tot Catalunya. 

Les proves van començar puntuals a les 10.00 h del matí amb els veterans masculins i a mig matí es va portar a terme la prova Open masculina i femenina, on la recaptació d’aquesta prova anava dirigida a La Marató de TV3. L’objectiu d'aquest any era la salut mental i es va obtenir una molt bona recaptació. 

A les últimes curses els protagonistes han estat els més petits, que han esperat el seu torn per disputar les sortides amb una bona afluència de públic i amb molta emoció. 

La jornada va ser esplèndida on els temps climatològica va acompanyar i els/les esportistes van poder gaudir dels magnífics paisatges de l'entorn de l'estany. 

Moltes gràcies a tots els i les participants, famílies, amics, voluntàries i voluntaris, entitats i clubs que ens van acompanyar en aquesta jornada plena d’emocions i gaudi.

Nosaltres ja estem a punt per l’any que bé. I vosaltres?