Blog - Noticies Destacades

05 octubre 2021

Iniciem un nou Curs

Iniciem un nou curs amb diferents novetats i un ventall d’activitats espectaculars per a tots els grups d’edat!

Arriben les extraescolars pels més petits: l’Escola Multiesportiva. Aquest projecte està format per: Multiesport, Ball i Ritme i Escacs per a nens i nenes de 3 a 12 anys. L’objectiu és ajudar a millorar el desenvolupament motriu, personal i emocional dels nens/es mitjançant diferents valors i competències com el respecte, l’empatia, la cooperació i l’escolta activa. Ja us hi heu apuntat?

A més, aquest curs tenim una activitat de nova creació que permet conèixer el món de les arts marcials basant-se en el respecte, l’empatia i la disciplina. Descobriu-la!

Per altra banda, també s’ofereixen activitats pels joves de 1r a 4t d'ESO. S’inicia el programa social, inclusiu i educatiu Barris 10 on podem trobar Esport i Barris, Futbol Net i Joves en Dansa, tres de les activitats que s’ofereixen per promocionar l’activitat física i l’esport, la convivència i la cohesió social en adolescents.

Pels més grans, trobem activitats amb intensitat més baixa repartides per diferents municipis del Pla de l’Estany com: gimnàstica de manteniment, ioga, relaxació o aiguagim entre altres. Entreu a la web i consulteu els horaris. Teniu dubtes? Poseu-vos en contacte amb nosaltres! 

I pels que vulguin pujar la intensitat, podeu venir a formar part del Circuit de Curses Populars! La primera prova comença el 28 novembre amb la XIV Marxa Popular Ciutat de Banyoles. 

Sou dels que voleu estar al dia amb formació esportiva? Consulteu les nostres formacions! Aquest curs 21-22 n'hi ha per tothom: El curs de formació per entitats esportives, l'Escola de tutors/es de joc i el Curs de monitor/a d’activitats poliesportives. 

Bon inici de curs a tothom, amb molta salut i molt d'esport!