Blog - Noticies Destacades

22 juny 2021

Finalitzen les activitats del curs per adults i continuem amb Marxa Nòrdica

Ja hem entrat a l’Estiu i  van finalitzant les Activitats d’Adults i Gent Gran que es dinamitzen des del Consell Esportiu. Amb la calor ens adaptem al vostre horari oferint sessions de Marxa Nòrdica a les hores més fresquetes del dia.

 

Tot i les dificultats en les quals ens hem trobat aquest curs degut a les condicions sanitàries extraordinàries, les Activitats de Gimnàstiques de Manteniment, les dinamitzacions dels Parcs Urbans de Salut i les Activitats de Manteniment del Programa Gent Gran Activa de l’Ajuntament de Banyoles s’han pogut realitzar i han comptat amb una gran participació.

Les activitats s’han anat adaptant a les normatives del moment i s’han realitzat, depenent de l’Activitat en format Interactiu, amb les ràtios pertinents segons cada etapa i seguint totes  les mesures de sanitàries.

Com a Cloenda d’aquestes Activitats, l’Ajuntament de Porqueres i el Consell Esportiu va organitzar el passat dimarts 22 de juny, una caminada amb banyada nocturna a la Zona Esportiva de Miànigues amb el suport de Dipsalut.

Pel que fa al Circuit de Curses Populars, finalment s’han pogut disputar 3 de les 6 proves que tenia previstes amb més de 340 participacions. Cal destacar que en aquesta 5a edició, ha augmentat el percentatge de participació femenina, de 36,84% hem passat a 45% un augment molt notable.

Dins del Programa de Parcs de Salut i Itineraris Saludables de Dipsalut que dinamitzem des del Consell Esporiu, seguirem oferint sessions Marxa Nòrdica durant el mes de juliol durant les hores mes  fresquetes del dia. Si vols conèixer els horaris d’aquestes sessions clica aquí

De cares al curs vinent, us volem convidar a participar a les activitats que realitzem des del  Consell Esportiu  dirigides a Adults i Gent gran que van des de:

  • Caminades i Marxa Nòrdica
  • Circuit de Curses Populars
  • Dinamitzacions en l’Espai Natural
  • Gimnàstiques de Manteniment
  • Relaxació
  • Exercici Físic i Salut
  • Ioga

Estem treballant per oferir aquestes i altres activitats que segur que seran del vostre interès i us volem avisar a que estigueu molt atentes i atents a la nostra Web, un cop les tinguem totes planificades, hi trobareu els horaris, així com la manera de poder fer les inscripcions. A totes i a tots els participants de les activitats d’Adults i Gent Gran que dinamitzem des del Consell Esportiu del Pla de l’Estany, us volem agrair de tot cor la confiança dipositada amb nosaltres i us desitgem que passeu un molt bon estiu.

Alguns dels Monitors que han dinamitzat el Programa Gent Activa, van fer un vídeo amb consells saludables dirigits als seus  usuaris. Si els voleu conèixer, podeu mirar-lo seguint aquest enllaç.