Blog

25 maig 2021

Dia Mundial de la Bicicleta

El dijous 3 de juny és el dia Mundial de la Bicicleta, des del Consell Esportiu et volem animar a que la utilitzis. Tothom hi guanya!

La jornada establerta per l'Assemblea General de les Nacions Unides l'abril de 2018 té l'objectiu d'educar i fer avançar en l'ús de la bicicleta com a mitjà de transport sostenible, saludable i preventiu de malalties, tolerant, d'enteniment mutu i promotor de la inclusió social i de la pau.

És per aquest motiu que, et volem animar a que aprofitis aquest dia per deixar el cotxe aparcat a casa i que vagis a la feina o a l’escola amb bicicleta. Sabem que amb cotxe arribaràs més ràpid, que no passaràs ni fred ni calor, però amb bicicleta faràs esport, gaudiràs del moment, sentiràs llibertat, no gastaràs gasolina i per tant, no contaminaràs. Té molts avantatges, com per no provar-ho, oi?

Aprofitem per informar que el Consell Esportiu també està al Wikiloc. Allà trobareu diferents rutes per fer a peu o en bicicleta.

Una de les  últimes rutes que hem penjat és la que proposen des de l’Ajuntament d’Esponellà, en motiu de la celebració de “l’Esportnellà” d’enguany, el proper dissabte 5 de juny a les 10.00 h del matí, on podreu escollir entre dues rutes:

  1. Ruta a peu; ruta interactiva que posarà a prova les vostres habilitats, realitzant reptes i contestant preguntes de 4 temàtiques diferents:
  • Cultura General
  • Esports
  • Lletres, números i enigmes
  • Multimèdia

2. Ruta alternativa més llarga de 17 Km aproximadament pensada per fer amb BTT.


Esperem que gaudiu molt.

Ens agradarà molt que ens etiquetis a les xarxes si puges una fotografia anant amb bicicleta! (@ceplaestany)