Blog - Relació i Entorn

15 febrer 2021

Dia internacional de la Lluita contra l'Homofòbia a l'Esport

El Consell Esportiu del Pla de l'Estany està compromès amb la sensibilització en diversitat sexual i de gènere en l'àmbit de l'esport i conjuntament amb el Consell Comarcal del Pla de l’Estany mitjançant el Servei d'Atenció Integral a les persones LGBTI del Pla de l'Estany fan ressò de les iniciatives en motiu del Dia internacional de la Lluita contra l'Homofòbia a l'Esport (19 de febrer):

Enquesta d'estudi: Animem a que qualsevol persona homosexual vinculada a l'esport (entrenadors/es, esportistes, formadors/es) participi en un estudi sobre homosexualitat a l'esport de l'Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya (INEF). L'objectiu és recollir experiències de persones per tal d'estudiar i impulsar un sistema educatiu i esportiu més divers i inclusiu.

Un xut contra l'homofòbia: A més, animem a tothom a fer-se una foto/vídeo fent un xut contra la discriminació i que el divendres 19 de febrer ho difonguin per les xarxes amb l'etiqueta #XutemcontralHomofobia.

La vostra participació pot ser clau per ajudar-nos a impulsar un sistema esportiu més divers i inclusiu per a totes i tots!