Blog

05 octubre 2020

Mestres d'Educació Física tots/es a una!

La gran tasca dels mestres d'Educació Física al Pla de l'Estany.

Un any més, tot i les adversitats, el grup de mestres d’educació física treballa de valent per fomentar l’activitat esportiva escolar.  

Algú que desconegués el Consell Esportiu i totes les activitats que desenvolupa, podria pensar que l’existència d’una formació que integri el conjunt de mestres d’educació física representants de totes les escoles del Pla de l’Estany per tal de fomentar de forma unitària l’activitat física a nivell escolar a la comarca, seria una cosa poc probable, ratllant quasi la utopia.

Doncs, recuperant dades d’anys anteriors, podem dir amb orgull que fa més de 10 anys que a la nostra comarca això és una realitat; els nostres fills i filles compten amb un professorat d’educació física professional, responsable i amb visió comunitària. I perquè no dir-ho, també altruista! I és que des d’una dècada ençà, l’activitat esportiva a nivell escolar gaudeix d’uns/es professionals que vetllen perquè l’esport arribi a tothom en el seu sentit més ampli i de promoció. Això sí, no estan sols, compten amb el suport dels seus companys/es del claustre i les famílies de l’alumnat de l’escola, ajuntaments, entitats esportives i el Consell Esportiu.

Aquest curs no n’és cap excepció, i tenint en compte les mesures de seguretat i protecció per lluitar contra la pandèmia per Covid-19, els i les integrants del Seminari de Coordinació del Pla Català d’Esport a l’Escola i mestres d’educació física del Pla de l’Estany ja fa setmanes que estan treballant de valent no només per sobreviure a la seva activitat docent proposant sessions enriquidores i divertides pel seu alumnat sinó que a més, fora del seu horari laboral també participen al Seminari per pensar, debatre, acordar i organitzar la proposta d’activitats esportives escolars per aquest curs 20-21.

Des del Consell Esportiu continuarem amb el nostre compromís i suport per treballar conjuntament amb els i les mestres per així poder col·laborar en tot el que sigui possible perquè l’activitat esportiva escolar al Pla de l’Estany continuï sent educadora i de qualitat!