Blog

29 juliol 2020

Finalitzen les Estades Multiesportives

El dissabte passat, 25 de juliol, va finalitzar la tercera i última setmana de les Estades Multiesportives de “L'Estiu és Teu” d’Albergs Xanascat, les quals, coordina i dinamitza el Consell Esportiu del Pla de l'Estany per novè any consecutiu.

Les estades se celebren cada any a l’Alberg de Banyoles, amb durada de tres setmanes i un total de 105 participants. La primera setmana, els participants eren nens i nenes de 8 a 12 anys, mentre que la segona i tercera setmana els participants eren joves de 13 a 16 anys. 

Malgrat sigui un estiu diferent i s’hagi hagut d’adaptar tota activitat a la normativa vigent, els participants han gaudit de valent, han sabut adaptar-se molt bé a les circumstàncies i han après molt del Pla de l’Estany i els esports! Han passat des del Caiac-Polo a Escalada, del Piragüisme a Voleibol o iniciació al Triatló, etc.  

A més, han treballat un llibreta dissenyada pels tècnics del Consell Esportiu, pensat perquè fessin un petit diari de les seves vivències. La llibreta d’aquest any ha tingut en compte la situació actual, per aquest motiu, els participants hi han pogut trobar consells i exercicis per ajudar-los en l’adaptació als canvis, resolució de conflictes, etc. 

Un cop acabades les estades, des del Consell Esportiu es fa una valoració general on es tenen molt en compte les enquestes de l’equip de monitors, els quals, han manifestat la satisfacció en l'organització, la neteja, el bon tracte general rebut per part de l'Alberg de Banyoles i del Consell Esportiu del Pla de l’Estany, a més, ens han expressat la voluntat de tornar a repetir l'experiència en futures edicions.

Des del Consell Esportiu volem agrair a l'equip d'onze monitors i al coordinador, la seva professionalitat, adaptabilitat, coneixements, entrega i amor que han transmès a cada participant. Fer-los saber també que, malgrat la situació no fos fàcil, han assolit els objectius amb èxit! Enhorabona!