Blog

22 abril 2020

FutbolNet Virtual

Robert Schuller afirmava que els problemes no són senyals d’estop sinó guies en el camí. Amb aquesta filosofia i entenent aquest moment com una oportunitat per a seguir creixent, és com hem contemplat FutbolNet. Davant la situació actual, en comptes d’aturar-nos, hem aconseguit replantejar FutbolNet i, conjuntament amb la Fundació del Barça, crear una plataforma virtual que pugui donar continuïtat a les activitats setmanals.

L’equip educatiu del projecte ha estat treballant durant les últimes setmanes amb la finalitat de crear sessions atractives, plenes de reptes i jocs cooperatius que preservin la metodologia de FutbolNet, on el treball dels 5 valors (humilitat, esforç, treball en equip, respecte i ambició) hi siguin sempre presents.

La plataforma creada permet que tot el grup es pugui connectar alhora i participar en les propostes que l’equip educatiu ha dissenyat amb molt bona voluntat. Des de reptes cooperatius, activitats musicals, activitats d’expressió corporal, activitats memorístiques, activitats creatives i artístiques, i sobretot un ambient relaxat, amigable i amb molt d’humor, és el que FutbolNet Virtual vol transmetre durant aquests dies estranys. 

Les sessions es duen a terme tots els dilluns i dimecres, de 17.00 a 18.30 h. Només es necessita un ordinador o mòbil, connexió a internet i ganes de passar una bona estona. A més a més, l’activitat està oberta a tothom que tingui entre 12 i 16 anys, i el procés d’inscripció és molt senzill. Si vols participar, només has d’enviar-nos un correu a banyoles.futbolnet@gmail.com o enviant-nos un privat per Instagram a @ceplaestany i et direm com accedir a les sessions virtuals.

Ara no hi ha excusa! Des de casa, l’activitat física no s’atura i FutbolNet tampoc.