Blog - Noticies Destacades

15 abril 2020

Les escoles de la comarca segueixen actives!

Tot i que ja fa un mes que les escoles de Pla de l’Estany van deixar de rebre els nens i nenes de forma presencial, aquestes no s’han aturat. Us deixem amb algunes de les propostes que ens presenten des de l’àmbit d’Educació Física:

Escola Sant Esteve de Guialbes:

A través d’Instagram de l’escola, la mestra d'educació física planteja una sèrie de figures d’acroioga i algun repte d’activitat física per saber si encara esteu en forma. Us atreviu a provar-los? 

Podeu trobar-ho a la seva pàgina d’Instagram: @escolaguialbes

Escola Pla de l’Ametller:

Els mestres d’educació física d’aquesta escola van fer dues propostes d’activitat física perquè els seus alumnes i totes aquelles persones que ho vulguin puguin realitzar-les. 

Podeu trobar-les a la seva pàgina d’Instagram: @escolapladelametller

Escola Camins:

En aquest cas, l’Escola Camins, fa una proposta de reptes esportius a través de la seva pàgina web de l’escola, això si, s'ha delimitat amb un codi per accedir-hi pels alumnes de l'Escola!

Enllaç: https://agora.xtec.cat/escolacamins/

Aquestes propostes i moltes més que s’envien de forma interna als diversos centres, són algunes de les accions que es duen a terme a les escoles del Pla de l’Estany. 

Gràcies professors d'Educació Física per la vostra tasca i per mantenir actius als nens i nenes de tot el Pla de l'Estany!