Blog - Noticies Destacades

07 abril 2020

Documentals relacionats amb esports

Ja portem tres setmanes confinats a casa però les opcions d’oci no s'acaben. Continuem apropant-vos recomanacions de documentals relacionades amb el món de l’esport. En aquest cas, dues opcions:

  • Inside Kilian.

El documental segueix a Kilian Jornet durant un intens tour de 10 dies per 10 ciutats de tot el món, descobrint-nos per primera vegada tot el que envolta aquest atleta professional i mostrant-nos la seva cara més desconeguda i deshinibida. Entre presentacions, entrevistes i compromisos de marca i amb poques hores de son, l'atleta reflexiona sobre un any marcat per les lesions; per la seva recerca de l'equilibri entre competició i projectes personals, i per la notícia de l'arribada de la seva primera filla.

Aquest documental el podreu veure gratuïtament accedint al següent enllaç. Per veure’l de manera gratuita serà necessari que us registreu a la plataforma Rakuten TV, veureu que és molt senzill!

  • El dia menos pensado. 

Aquest documental pretén ensenyar com és un equip de ciclisme professional des de dins, en aquest cas el Movistar Team. Però alerta, no tot és com ens ensenyen els mitjans de comunicació. Aquest documental de sis capítols preten mostrar la cara més fosca de l’esport: polèmiques, conflictes interns i molts reptes a superar per arribar a l’èxit. 

El dia menos pensado, el podreu trobar a la plataforma de pagament de Netflix. 

Esperem que aquestes recomanacions us ajudin a fer més agradable les estones d'oci! En coneixes més? Fes arribar les teves propostes a les nostres xarxes socials!