Blog - Noticies Destacades

01 abril 2020

El Pla de l'Estany es manté actiu!

Les entitats esportives del Pla de l’Estany miren de mantenir actius els seus esportistes per no caure en el sedentarisme. 

A continuació us expliquem quines són les iniciatives que estan duent a terme algunes de les entitats esportives de la comarca: 

Club Tac tic tennis: Els entrenadors i les entrenadores de l'escola de tennis estan enviant una sèrie de propostes tant teòriques com pràctiques als seus esportistes perquè vagin fent des de casa. Alguns exemples són: preguntes, dibuixos, jocs per buscar diferències en vídeos, exercicis físics vinculats al tennis, etc. 

Els podeu seguir a les xarxes socials @tactic_tennis

Club Volei Aloges Porqueres: Les entrenadores envien un entrenament setmanal a tots els equips del club. També s’ha fet un collage amb els més petits per animar a la gent a quedar-se a casa i es mira de no perdre el contacte amb els esportistes. 

Els podeu seguir a les xarxes socials @voleiporqueres

Club Judo Vall del Terri: Fan classes per adults de judo i defensa personal i per nens de judo, en directe per l'instagram. Si les voleu seguir, seran els dilluns, dimecres i divendres a les 18.30h al següent perfil @judovalldelterri

Club Patinatge Artístic Pla de l’Estany: Les entrenadores proposen activitats o reptes de flexibilitat, de tècnica i miren de treballar la coreografia telemàticament per mantenir els grups actius. Els i les seves esportistes segueixen per Instagram un perfil anomenat @yopatinoencasa, on diàriament fan propostes de tècnica, preparació física o d'altres temes relacionats amb aquest esport.

Els podeu seguir a les xarxes socials @pla_de_l_estany_patinatge

Club Esportiu Triops: Les propostes d’aquesta entitat són diferents en funció de la modalitat esportiva: esquaix i judo. Envien vídeos adaptats a la situació del moment als seus esportistes per a que puguin treballar les tècniques a casa. També han fet passatemps relacionats amb l’esport. En el cas del judo, han fet classes virtualsobertes a tothom.

Els podeu seguir a les xarxes socials @triops_judo @triops_esquaix_soft

Gimnàstica Artística Porqueres: Envien cada 2 o 3 dies un entrenament específic per a cada grup de gimnastes, acompanyat d’un full explicatiu i un vídeo tutorial. 

Els podeu seguir a les xarxes socials @gap_porqueres

-> Aquestes i moltes més, són les accions que es duen a terme al Pla de l’Estany. Un agraïment especial a totes aquelles entitats que fan el confinament una mica més fàcil i agradable per tots!

Per últim, recordar-vos que es recomana fer entre 30 i 60 minuts d’activitat física diària; evitar estar més de 2 hores assegut/da de forma continuada; fixar-se una rutina diària; començar l’activitat de forma progressiva, pas a pas i sumant minuts; vestir-se amb roba i calçat còmodes, i hidratar-se bé durant i després de l'exercici!