Blog - Noticies Destacades

31 març 2020

Juguem a escacs?

El Consell Esportiu conjuntament amb el Club Escacs Banyoles oferim l’extraescolar d’Escacs dintre de l'Escola Multiesportiva. Per sort, és una de les activitats que podem fer a casa si teniu el taulell i les peces o de manera digital.

Nosaltres us deixem un enllaç a una pàgina web on podreu trobar activitats, exercicis i jocs per aprendre o perfeccionar el vostre nivell. 

Funcionament:

Us haureu de crear una conta, però és molt senzill! Un cop estigueu registrats és important canviar l’idioma a l’apartat de configuració, ja que l’anglès és el que utilitza la pàgina de manera predeterminada (També ho podeu fer en anglès, i així, practicar-lo!) 

Si no heu jugat mai a escacs:

Aneu a l’apartat d’APRENDRE i allà us ofereixen l’oportunitat de fer una sèrie de tasques per iniciar-se en els escacs i conèixer el funcionament. 

Si el que busqueu és millorar el vostre nivell:

Accediu a l’apartat de PROBLEMES. Els trobareu de diversos nivells. 

Si finalment el què voleu és acció:

Cliqueu a l’apartat de JUGAR. En aquesta secció podreu trobar altres nens/es per jugar online, o bé podreu jugar contra la màquina escollint el vostre nivell. 

Us atreviu a provar-ho? ;)

Poseu-vos en contacte a través del nostre correu electrònic si teniu algun dubte, us el resoldrem el més aviat possible!