Blog - Noticies Destacades

25 març 2020

Sortir a fer esport al carrer et pot sortir molt car.

Tots sabem que durant aquests dies ens hem de quedar a casa, si se’ns demana a tort i a dret, és per trencar així amb la cadena de propagació del virus i matar-lo per inanició.

Ara bé, encara hi ha gent que no s'ho pren prou seriosament, continua sortint de casa a córrer o anar amb bicicleta, pensant que si surt al bosc no molesta a ningú. Per aquest motiu, han calgut mesures excepcionals i temporals i sortir a fer esport al carrer et pot sortir molt car, no només a nivell de salut, sinó també per la butxaca.

Des del Consell Esportiu et volem advertir que les multes per sortir a fer esport van d'entre els 100 i els 600 euros, en cas de sancions menors, però si la persona que està practicant esport es nega a complir les ordres dels titulars dels òrgans competents o dels membres dels serveis d'intervenció i assistència, la sanció imposada podria arribar a multes d'entre 30.000 a 600.000 euros, per considerar-se una sanció greu.

No te la juguis, si la consciència no t'impedeix sortir de casa, que com a mínim ho faci la butxaca. QUEDA'T A CASA. FES ESPORT A CASA.

Vols més informació? Accedeix a l'enllaç on s’especifiquen exactament les sancions segons les lleis vigents.