Et deixem una recepta per fer en família, que ens facilita el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, amb un toc nostre!
Si tens aquests ingredients a casa no tens excusa:
Per fer la massa necessitarem:
- Un cub de llevat fresc - 300gr de la farina que prefereixis: integral, sense gluten, d’espelta... intenta que no sigui farina refinada. - 150ml aigua tèbia aproximadament - 2 cullerades d’oli d’oliva verge extra - ½ cullerada petita de sal - ½ cullerada petita de sucre
Per completar-la necessitarem:
- Tomàquet triturat, si et ve de gust, pots triturar-lo tu. - I una barreja dels ingredients que més t’agradin: ceba, formatge, xampinyons, ou, pebrot... - Que no falti el formatge rallat i l’orenga.
Preparació:
2. Afegim els ingredients escollits: f. Pre-escalfem el forn a 200º per dalt i per baix g. Primer de tot repartir el tomàquet per la superfície h. Afegim els ingredients que haguem escollit i. Afegim el formatge i l’orenga j. Introduïm la pizza al forn durant 15-20’ i “voilà”!
Bon profit!
Nosaltres et passem la recepta, però ets capaç de fer la teva versió, penjar-ho a instagram i etiquetar-nos? Recorda que els millors xefs li posen nom als plats!