Blog - Noticies Destacades

20 març 2020

Comunicat oficial - Entitats

COMUNICAT RESPECTE L’AFECTACIÓ DE LA DECLARACIÓ DE L’ESTAT D’ALARMA A LES LLIGUES TERRITORIALS DELS JOCS ESPORTIUS ESCOLARS DE CATALUNYA

Atenent a l’escenari actual davant la pandèmia de COVID-19 i a les següents observacions:

  • Desconeixem la durada de les recomanacions de confinament, tot i que diferents agents ja apunten a que s’allargaran. Aquest matí el Conseller d’Educació, Josep Bargalló, ja avançava que no hi ha data prevista de retorn als centres educatius.

  • La incertesa respecte la data en que es podran reprendre les activitats esportives a les entitats i que estarà relacionada directament amb les dates en que es puguin tornar a organitzar esdeveniments esportius.

  • Com és obvi també depenem directament de la gestió d’instal·lacions municipals i dels seus calendaris i disponibilitat. Actualment és impossible preveure una data de retorn a l’activitat de les mateixes.

Els Consells Esportius de les comarques gironines SUSPENEM totes les activitats esportives, també les Lligues Territorials, FINS A NOU AVÍS, quan la informació de la que disposem ens permeti fer una previsió i decidir quines accions prendre.

Seguim estant operatius per correu electrònic, telèfons i xarxes socials. 

Girona, 19 de març de 2020