Blog - Noticies Destacades

22 gener 2020

Càpsula formativa: GESTIÓ D'ENTITATS ESPORTIVES. Procés de regularització

Després de l'èxit de participació a la primera càpsula formativa del curs 19-20 "Acompanyem l'esportista i les seves emocions", us presentem la segona "Gestió d'Entitats Esportives. Procés de regularització".

Serà el proper dilluns 17 de febrer a les 19.00 h, al Consell Comarcal del Pla de l’Estany a càrrec de Marcos Reinado, Llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’esport i MBA en Gestió i Administració d’Empreses.  

El ponent ens presentarà les obligacions que una entitat esportiva està subjecte segons marc legal en aspectes fiscals, comptables, relacions laborals, juntes directives, estatuts, etc.

 Aquesta càpsula formativa va dirigida especialment a persones que formen part de les juntes directives, directors/es, tècnics/ques, regidors/es d’esport i estudiants del món de l’esport.

 La inscripció és gratuïta però cal inscripció prèvia, ja que l’aforament és limitat. Per formalitzar-la, cal omplir el formulari que trobareu al següent enllaç abans del dimarts 11 de febrer.

 Aquesta formació ha estat escollida per la Comissió d’Entitats Esportives del Pla de l’Estany, que té per objectiu principal compartir dubtes, preocupacions i donar resposta a interessos comunitaris.

 Trobareu més informació d’aquesta i altres formacions al Portal Formatiu