Blog

12 desembre 2019

MÉS ENLLÀ DE L’ESPORT – Acompanyem l’esportista i les seves emocions

El Dr. Alexander Latinjak arriba al Pla de l’Estany per donar-nos pautes i eines per la gestió emocional dels nostres esportistes.

El proper dilluns 20 de gener a les 21.00 h, l’Ajuntament de Cornellà del Terri acollirà la xerrada “Més enllà de l’esport – Acompanyem l’esportista i les seves emocions” a càrrec del Dr. Alexander Latinjak, psicòleg esportiu.

El ponent ens donarà pautes i eines per la gestió emocional dels esportistes, per així poder-los acompanyar en moments de frustració, alta pressió i exigència personal.

Aquesta càpsula formativa va dirigida especialment a professionals de l’àmbit esportiu però també a famílies.

La inscripció és gratuïta però cal inscripció prèvia, ja que l’aforament és limitat. Per formalitzar-la, cal omplir el formulari que trobareu al següent enllaç abans del dimarts 14 de gener.

La formació ha estat escollida per la Comissió d’Entitats Esportives Comarcal, que té per objectiu principal compartir dubtes, preocupacions i donar resposta a interessos comunitaris.

Trobareu més informació d’aquesta i altres formacions al Portal Formatiu del Consell Esportiu, ubicat al nostre web i actualitzat dia a dia.