Blog - Noticies Destacades

12 novembre 2019

Arriba el mes de novembre i amb ell, el Taller Joc Net!

Les escoles ja estan preparades per rebre el Taller Joc Net. Activitat que pretén conscienciar i fer reflexionar als joves esportistes de la importància de desenvolupar actituds respectuoses i cíviques a les instal·lacions esportives.

El Taller Joc Net és dinamitzat per tècnics formats especialment per l’activitat i es desenvolupa a les escoles de primària, concretament amb els alumnes de 5è i té una durada d'1,5 h per classe. Coneixeu les tres fases del taller?

La primera part
Sensibilització, moment on es posa en situació a l’alumnat i se’l fa reflexionar sobre els beneficis de l’activitat física i els agents que hi estan implicats.

La segona part
Cada grup d’alumnes treballa amb un agent i es treballa, mitjançant l’expressió corporal, escenes imaginàries que poden viure a les instal·lacions esportives.

La tercera part i última
És moment de reflexionar sobre el treball realitzat per poder obtenir el decàleg Joc Net que serà penjat a l’escola durant tot el curs acadèmic.

Un cop finalitzats els tallers, es troba la Comissió de Valors, formada per un membre del Consell Esportiu, un del centre educatiu, un d’una entitat esportiva, un de l’AMPA, un de l’Ajuntament i un tutor de joc.  Entre ells creen el decàleg comarcal que té una durabilitat de dos anys, el qual es troba penjat a les instal·lacions esportives de la comarca.

Aquest any, com a novetat, s’ha decidit que es farà cada 4 anys ajuntant 2 decàlegs comarcals, d’aquesta manera es preveu que surtin frases més originals i innovadores que el decàleg anterior.

Voleu veure les imatges i els decàlegs de cada escola? Els trobareu al següent enllaç a mesura que es vagin desenvolupant els tallers.