Blog - Noticies Destacades

08 novembre 2019

Nova edició del CIRCUIT DE CURSES POPULARS i ja en van 4!

El Circuit de Curses Populars del Pla de l’Estany arriba a la seva 4a edició. Un circuit que ha anat evolucionant en serveis i format, tant pel que fa als corredors com pels organitzadors. En aquesta nova edició hi ha novetats que poc a poc s’aniran presentant.

Té com a objectiu fomentar la participació, la pràctica de l'esport popular al Pla de l'Estany i promocionar les curses de curt recorregut i baixa dificultat que es realitzen a la comarca. En aquesta edició mantenim el nombre de proves però amb un organitzador nou, l’Ajuntament de Camós, el qual celebrarà la seva primera prova el proper 2 de febrer. 

El circuit començarà amb la XIII Marxa Popular Ciutat de Banyoles el diumenge 1 de desembre i no el 24 de novembre com estava previst inicialment, degut a la coincidència amb la Cursa del Carrer Nou de Girona, prova de llarga trajectòria a la província que ha canviat la data al 24 de novembre per motius de seguretat i mobilitat.

Enguany, el circuit finalitzarà el 22 de març a la III Cursa Popular de Fontcoberta.

Calendari de curses
XIII Marxa Popular Ciutat de Banyoles – 1 de desembre de 2019
XXIV Cursa Popular de Porqueres – 8 de desembre de 2019
V Marxa solidària Serinyà – Mas Casadevall – 19 de gener de 2020
I Cursa Popular de Camós – 2 de febrer de 2020
XI Cursa atlètica Run-Run La Vall del Terri – 1 de març de 2020
III Cursa Popular de Fontcoberta – 22 de març de 2020

Funcionament
El Circuit de Curses populars del Pla de l'Estany consta de 6 proves puntuables pels diferents premis que es pot optar. Per poder participar cal formalitzar la inscripció a cada prova o gaudint de l’abonament únic per a les 6 proves.
Formaran part de la classificació del Circuit tots aquells esportistes participants a qualsevol de les 6 proves i de la classificació en sorgiran 2 modalitats de premis que s'entregaran a l'última jornada.

Els premis
Aquest circuit té un altre valor afegit, es caracteritza per reconèixer l'esforç i la regularitat dels esportistes. El Premi Especial Puig-Clarà, es crea per donar valor a la participació i no exclusivament als resultats i vol animar als esportistes a inscriure's en totes les jornades sense ànim competitiu. Per altra banda, el Premi Atleta Popular  valorarà els resultats esportius acumulats durant el circuit.

Inscripcions
Totes les inscripcions es gestionen des de la pàgina web del Circuit.

Patrocinador
En aquesta quarta edició el manté el conveni de col·laboració amb WIFIBOO. Empresa de telecomunicacions que dona servei de proximitat a particulars, empreses, organismes públics i privats. WFIBOO dona suport al Consell Esportiu i proporciona avantatges especials pels corredors/es inscrits i participants a activitats de l’entitat.

Més informació
A la web del Circuit de Curses Populars del Pla de l'Estany.
Per a qualsevol consulta també podeu contactar amb nosaltres a través de consellesportiu@ceplaestany.cat

Us animem a formar-ne part i així gaudir de la diversitat del territori natural del Pla de l’Estany!