Blog

14 octubre 2019

FINALITZEN LES II OLIMPÍADES FÍSICO COGNITIVES DEL PLA DE L’ESTANY

El passat divendres dia 4 d’octubre una cinquantena de persones de diferents poblacions del Pla de l’Estany, van participar en les II Olimpíades Físico Cognitives organitzades pel Servei Fem Companyia del Consell Comarcal del Pla de l’Estany i el Consell Esportiu del Pla de l’Estany.

Per segon any consecutiu es va celebrar aquesta jornada que a través de l’activitat física i cognitiva, pretén ser un punt d’unió i germanor amb totes les poblacions de la comarca. La trobada també va donar a conèixer les sessions que es realitzen als diferents Parcs Urbans de Salut de la Comarca i que es dinamitzen des del Consell Esportiu del Pla de l’Estany, i  les activitats cognitives que es realitzen des del Servei Fem Companyia.

La jornada va consistir en 5 proves que combinaven les habilitats físiques dels seus participants amb les cognitives, d’aquesta manera es pretenia fomentar diferents habilitats físico-cognitives que incidissin directament sobre l’embelliment actiu dels participants . Un cop realitzades les proves es va fer entrega dels premis a les poblacions guanyadores.

Amb aquesta activitat d’esperit cooperatiu però també competitiu, es treballen valors tan importants com l’esforç i l’autosuperació, i al mateix temps la vessant competitiva incideix en la motivació dels participants. El més important de la jornada per part dels organitzadors és que tothom gaudís del dia i passés un matí diferent i saludable, mentre coneixia i es relacionava amb diferents  usuaris dels Parcs de Salut i del servei Fent Companyia.

Seguint el següent enllaç tindreu més informació sobre les dinamitzacions dels Parcs de Salut que es dinamitzen des del Consell Esportiu.

Per poder veure la memòria de les II Olimpíades Físico Cognitives seguiu aquest enllaç i per veure les imatges cliqueu aquí.