Blog

01 octubre 2019

TORNA L'ESCOLA MULTIESPORTIVA AMB GRAN VOLUM D'INSCRIPCIONS

Aquesta setmana s'inicien les activitats de l'Escola Multiesportiva!

Enguany, més de 200 nens i nenes de tota la comarca i el municipi de Besalú s'han apuntat a l'Escola Multiesportiva, superant així, la xifra d’inscripcions del curs passat.

L’eix vertebral del projecte és que l’esport sigui una ajuda en el desenvolupament del nen/a, integrant-lo dins el conjunt global de la seva educació, per això la proposta articula una sèrie d’activitats “multiesportives”, per dur-les a terme en l’àmbit dels extraescolars i en el mateix marc de l’escola.

Recordeu que a l'Escola Multiesportiva hi trobem tres branques:

Multiesports - Tastet de varis esports.

Ball i Ritme - Expressió corporal a través de la música.

Escacs - Esport i joc de taula, i com en qualsevol joc, l’objectiu és educar a través de la diversió, l’esforç i l’autosuperació.

El joc és l’eina per arribar aquests coneixements, valorant la participació per sobre els resultats i sense entrar en aspectes molt tècnics.

Però això no és tot!

Aquests alumnes tindran incloses dotze jornades de cap de setmana dins el marc del Viatge Esportiu que començarà el proper diumenge 13 d'octubre a l’Escola Bora Gran de Serinyà. Dins aquestes dotze parades, hi ha incloses quatre jornades del Circuit Comarcal de Cros i quatre jornades de la Lliga d’Esports d’Equip, destinada als alumnes de 5è i 6è.

Podeu adquirir l’abonament del Viatge Esportiu o realitzar la inscripció a la primera parada a l’Escola Bora Gran on farem orientació en família!

Inscripcions de l’Escola Multiesportiva

Aprofitem per recordar-vos que segueixen obertes. Podeu trobar més informació accedint al següent enllaç.