Blog

12 setembre 2019

FINALITZA EL CASAL D'ESTIU 2019

El divendres 6 de setembre va finalitzar el Casal d’Estiu del Consell Esportiu amb més de 1.100 participacions al llarg de tot l’estiu.

Ha estat un estiu intens, farcit d’activitats on els nens i nenes de la comarca han pogut gaudir de les possibilitats que ofereix el Pla de l’Estany. De la mateixa manera, es va contactar amb les entitats de la comarca, principalment esportives, per poder treballar conjuntament i potenciar tant les pròpies entitats com les modalitats esportives del territori.

La Nit al casal, la sortida a la platja, activitats aquàtiques, jocs d’habilitat, jocs tradicionals, iniciació a diferents esports, caminades per l’entorn o tallers creatius són algunes de les moltes activitats realitzades durant les nou setmanes de casal. 

Amb la satisfacció d’haver contribuït un estiu més al foment de l’activitat física i l’esport en l’edat escolar i en l’educació dels infants del Pla de l’Estany, agraïm a tothom la seva participació i us emplacem a retrobar-nos el pròxim curs.

Aprofitem per recordar que ja ho tenim tot a punt per engegar un nou curs. En aquesta direcció, ja estan obertes les inscripcions a l’Escola Multiesportiva, podeu realitzar-les fins al 19 de setembre. A la nostra pàgina web trobareu tota la informació i les opcions per realitzar la inscripció.