Blog

10 juny 2019

LLIGA TERRITORIAL DE FUTBOL I BÀSQUET

Un any més es duu a terme la Lliga Territorial de Futbol Sala per a persones amb discapacitat i s’impulsa el Cicle Territorial de Trobades de Bàsquet.

El passat cap de setmana va finalitzar a Figueres la última de les 11 jornades que consta la Lliga Territorial de Futbol Sala, un esdeveniment que ha recorregut al llarg d’una temporada per tot el territori gironí. En aquesta edició hi han participat 13 equips de diferents entitats de les comarques gironines: Fundació MAP, Club Atletisme Garrotxa, Junts i Endavant–Club Esportiu Banyoles, Fundació Ramon Noguera, Fundació Joncs, Fundació Astres i Unió Esportiva Figueres, assolint així una magnífica participació que s’ha superat respecte edicions anteriors en nombre d’equips i per tant en nombre de jugadors i jugadores que aquest any ha sobrepassat els 100 participants. 
Pels organitzadors i entitats participants aquest ha estat un any especial ja que paral·lelament s’ha  impulsat una nova iniciativa que consisteix en un  Cicle Territorial de Trobades de Bàsquet. Un cicle que consta de 4 jornades, l’última de les quals es va dur a terme el passat 2 de juny a Figueres però prèviament havia passat per Porqueres, Salt i Girona. En aquesta lliga hi participen 4 equips de diferents entitats de les comarques gironines: Fundació Ramon Noguera, Club de Bàsquet ADEPAF, Club de Bàsquet Banyoles – Junts i Endavant  i Club de Bàsquet Salt. Aconseguint així un total de 31 esportistes participants.

Els organismes involucrats destaquen la qualitat i intensitat esportiva dels equips participants i ressalten el gran equip organitzatiu que s’ha format entre els agents involucrats. Un equip imprescindible per garantir la qualitat organitzativa, la continuïtat en el temps  de la proposta i alhora impulsar noves iniciatives que donen resposta a la demanda actual.

Les entitats i fundacions per la seva gran tasca i entrega, els Consells Esportius com elements organitzatius de proximitat que han participat en l’organització i coordinació de les jornades i la lliga i especialment la Diputació de Girona pel suport econòmic facilitant així l’accessibilitat i la igualtat d’oportunitats per a tothom.  Tots ells agents compromesos amb objectius compartits i imprescindibles per dur a terme projectes que contribueixen al creixement social i comunitari, aspectes que ajuden a apropar-nos cada vegada més a un esport inclusiu, obert i sensibilitzat que ajuda a millorar la qualitat de vida i la normalització social.  

En aquests moments cada equip segueix entrenant i organitzant-se per participar i coordinar la propera temporada 19-20.

Seguim sumant!