Blog

24 maig 2019

JOCS EMPORION 2019

Més de 4.000 persones de totes les edats participen a les diferents activitats programades a la 6a edició dels Jocs Emporion.

El passat 17, 18 i 19 de maig es va dur a terme una nova edició dels Jocs Emporion. Aquesta 6a edició ha tingut lloc a les comarques de la Cerdanya, la Garrotxa i el Ripollès, tancant així un cicle en el qual les activitats dels Jocs Emporion han passat per totes i cadascuna de les vuit comarques de Girona.

Aquests jocs, tenen per objectiu principal, dinamitzar i promoure l’activitat física i l’esport entre la població, engrescant-la a participar, ja sigui en format competició o lúdic. En aquesta edició han sigut 8 les seus de les diferents trobades i competicions de les diferents modalitats esportives.
Des del Consell Esportiu del Pla de l’Estany, s’han organitzat 4 activitats, aquestes han sigut la Trobada de Gent Gran, el Mini Handbol, el Hip Hop i el Futbol 7 per a persones amb discapacitat. A part, esportistes de la comarca han participat a altres activitats organitzades per altres Consells Esportius com voleibol, gimnàstica rítmica i gimnàstica artística entre d’altres. Tot i la pluja, que va fer suspendre les activitats de futbol 7 benjamí i prebenjamí, i canviar el Futbol 7 per a persones amb discapacitat a futbol sala,  va augmentar el nombre de participants del Pla de l’Estany passant de 195 a 263 esportistes.

Moltes gràcies a tots els participants i organitzadors per aquesta festa de l’esport!

Per a més informació us podeu dirigir a la pàgina web dels Jocs Emporion.