Blog

23 maig 2019

ACTIVITATS D'ESTIU PER INFANTS I JOVES

Ja saps què faràs aquest estiu?

Des del Consell Esportiu us proposem dues activitats adreçades a nens i nenes i joves de la comarca del Pla de l’Estany.

Tots sabem la importància de fer activitat física durant el dia a dia i, el període de vacances escolars, no ha de ser-ne una excepció. És per això que cada estiu, el Consell Esportiu us ofereix el Casal d’Estiu de Banyoles per a nens/es de P3 a 6è i l’Estiu Jove per a joves de 1r a 4t d’ESO. Aquests dos projectes estan dissenyats per donar sortida a tots aquells nens/es i joves de la comarca que vulguin gaudir de l’estiu tot fent esport.

L’objectiu principal de les activitats d’estiu és que a través d’una oferta multiesportiva de qualitat s’ajudi a millorar el desenvolupament motriu, personal i emocional del nen/a participant. Altrament, no es pot obviar que els nens/es i joves com a tals tenen ganes de distreure’s i divertir-se, per aquest motiu els dos projectes també comptaran amb activitats de lleure.

La Nit al casal, La Nit al refugi, la sortida extraordinària, activitats aquàtiques, jocs d’habilitat, jocs tradicionals, iniciació a diferents esports, caminades per l’entorn o tallers creatius són algunes de les moltes activitats que es realitzen tant al Casal d’Estiu com a l’Estiu Jove. 

Un altre punt que volem ressaltar és el toc de qualitat de les activitats d’estiu que s’organitzen des del Consell Esportiu. Per una banda, les activitats no només estan pensades per gaudir de les vacances estivals, sinó que, amb cada projecte es pretén promocionar, treballar i ressaltar els valors tot utilitzant l’esport i el lleure com a instruments metodològics. Per altra banda, volem destacar el nostre equip humà, un equip amb una llarga experiència i formació en l’àmbit esportiu.

Aprofitem per recordar-vos que el període d’inscripcions finalitza el dia 2 de juny. Us deixem l’enllaç on podreu trobar més informació del Casal d’Estiu de Banyoles i l’Estiu Jove.

Ens veiem aquest estiu!