Blog

14 maig 2019

FINALITZA EL VIATGE ESPORTIU 18-19

El passat diumenge 12 de maig va concloure el Viatge Esportiu 18-19. Durant la jornada es va premiar la participació dels nens, nenes i familiars al llarg del recorregut comarcal.

El Viatge Esportiu 18-19 ha estat un circuit intens, s’han celebrat 11 jornades on els nens, nenes i familiars han pogut participar d’una àmplia i variada oferta d’activitats esportives individuals i d’equip.

Jocs d’habilitat, jocs tradicionals, circuits en bicicleta, partits d’hoquei o pitxet, són algunes de les activitats que han pogut practicar els nens i nenes participants. Pels familiars l’oferta també ha estat variada i atractiva: kung fu i judo en família, zumba, caminades temàtiques o de marxa nòrdica, entre d’altres.

Com a reconeixement a l’esforç i a la constància, el passat diumenge es van entregar les medalles i trofeus als participants del Viatge Esportiu i als equips de la Lliga d’Esports d’Equip.

Aprofitant l’avinentesa de la cloenda d’un dels projectes més emblemàtics de l’entitat, el mateix diumenge es van celebrar els 30 anys del Consell Esportiu. La bufada d’espelmes va anar a càrrec dels participants amb més assistències a les diferents parades i a continuació hi va haver un refrigeri per tots els assistents a la jornada.

Amb la satisfacció d’haver contribuït un curs més al foment de l’activitat física i l’esport escolar i familiar, agraïm a totes les famílies, participants, monitors, administracions, entitats, centres educatius, associacions de famílies d’alumnes i mestres d’educació física del Pla de l’Estany la vostra implicació en el projecte i us emplacem a retrobar-nos el curs vinent. Esperem que ho hàgiu gaudit tant o més que nosaltres!
 

Podeu veure les imatges de la jornada en aquest enllaç.