Blog

08 maig 2019

EMOTIVA COMPETICIÓ SKATE PARK BANYOLES 2019

El passat dissabte 4 de maig, patinadors de totes les edats van participar a la Competició d’Skate i Scooter a l’Skate Park Banyoles, un any després de la seva inauguració.  

Un total de 23 patinadors de les dues modalitats, skate i scooter, es van disputar les tres primeres posicions en una jornada on la competició no va ser la protagonista principal, sinó que l’ambient festiu i familiar es va imposar.
En primer lloc es va dur a terme la competició de la modalitat d’skate, on després de dues rondes de 40 segons per demostrar les seves habilitats, David López, Marc Moya i Rubén Cebrián van aconseguir el primer, segon i tercer lloc respectivament.

Seguidament, es va donar pas a la competició d’scooter, aquesta dividida en dues categories, Amateur i Pro. Àlex Ramos primer, Nil Alarcón segon i Dani Crespo tercer es van imposar en la categoria Amateur. Pel que fa a la categoria Pro, Àlex Portero va aconseguir el primer guardó, seguit de Miguel Velardíez i Charlie Kane en segona i tercera posició, respectivament. Salva Vico, rider local, es va fer amb el trofeu al millor truc de la jornada.

En finalitzar la competició, es va procedir a l’entrega de premis on es va produir la nota destacada de la jornada quan, David López, guanyador de la modalitat d’sakte, va tenir el detall de donar el seu premi al participant més jove de la categoria, Iñaki Martos, demostrant així que el respecte i el companyerisme són uns valors molt presents en aquest esport.

Finalment, cal destacar la col·laboració del restaurant Mitsumi – Sushi Banyoles i la botiga 9 Transport Girona per la seva implicació durant tota la jornada, i sobretot pel que fa als premis pels tres primers classificats d’ambdues modalitats i categories, així com també al premi al millor truc i obsequis per tots els participants.


La jornada va comptar també amb la presència de DJ Sanse qui va posar ritme durant tot l’esdeveniment.

Fes clic aquí per veure totes les imatges de la jornada.