Blog

05 abril 2019

CANVI UBICACIÓ XERRADA "SER NOMÉS PARES" A CÀRREC DE PEP MARÍ

Degut a l’important nombre d’inscrits a la xerrada d’en Pep Marí “Ser només pares”  prevista a la Biblioteca de Porqueres el proper 10 d’abril, s’ha decidit ampliar el període d’inscripcions i  canviar el lloc de la xerrada per donar resposta a totes aquelles persones que s’han posat en contacte amb nosaltres després de tancar les inscripcions.

Nova ubicació
Centre Cívic de Porqueres
c/ Mercè Rodoreda, 5  - 17834 Porqueres

Horari
És exactament el mateix.
Dimecres dia 10 d’abril a les 19.00h.

Inscripcions
Romandran obertes fins el 9 d’abril a la web del Consell Esportiu.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pep Marí arriba al Pla de l’Estany per fer-nos reflexionar sobre el rol que exerceixen les famílies al món esportiu dels seus fills i filles.

El proper dimecres 10 d’abril a les 19.00 h, la Biblioteca de Porqueres acollirà la xerrada “Ser només pares” del Sr. Pep Marí, psicòleg, Cap del Departament de Psicologia Esportiva del Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat.

El ponent ens deixa la següent reflexió per introduir la jornada: “Quan els familiars dels i les joves esportistes exerceixen altre rols, diferents als de pares i mares, i comencen a fer d’entrenadors, d’àrbitres, de representants o de directius, l’esport deixa de ser una de les millors escoles per a la vida dels seus fills i filles.”

Aquesta càpsula formativa va dirigida especialment a famílies però també a persones vinculades a l’àmbit esportiu.

La inscripció és gratuïta però cal inscripció prèvia, ja que l’aforament és limitat. Per formalitzar-la, cal omplir el formulari que trobareu al següent enllaç abans del dia 5 d’abril.

Aquesta formació ha estat escollida per la Comissió d’Entitats Esportives Comarcal, la qual va ser creada el passat més de novembre amb l’objectiu principal de compartir dubtes, preocupacions i donar resposta a interessos comunitaris.

Trobareu més informació d’aquesta i altres formacions al Portal Formatiu del Consell Esportiu, ubicat al nostre web i actualitzat dia a dia.